Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 23 May 2014

Liebster Award - by Eyqa Yushaiza

Assalamualaikum..............
Hari ni masa agak terluang sikit so apa kata kita menjawab soalan-soalan cepu emas kat bawah ini .
Nak ucap ribuan terimakasih kat Eyqa sebab tag Kak Lieya ^_^
Tanpa membuang masa lagi jom kita menjawab....


1. Describe briefly about yourself. Like your personality, the things that you like.
Personality : Happy go lucky dan sentiasa nak happy ja.
Benda yang paling suka : Berjalan , berjalan dan berjalan . Pendek kata jenis susah lekat di rumah

2. List down your all-time favourite TV shows and songs.Favourite tv show : ANTM, Face Off, 2 Day 1 night, The Return of Superman, Gag Concert, and the list goes on ... serius kalau nak buat senarai selalu ja tak ingat
Favourite Song : If by Taeyeon SNSD.

3. What is the craziest thing you've ever done?Apa ek ? Aduh serius tak ingat . Tapi rasa macam ada .

4. Who are your biases? You can list any celebrities that you like.So Ji Sub oppa , Kang Ji Hwan oppa, Jeong Il Woo Oppa ^_^


5. Do you have any weird habits? If yes, tell us about it.
Tak pasti . Tak ingat ada atau tak ^_^

6. What are the things that you really want to do the most?
Nak travel all around the world.

7. Do you like reading, travelling and photographing?
Yes! Semua pon suka .. ^_^

8. Would you dare to sleep in haunted house overnight? Why?Rasa nya tak kot. sebab memang penakut. Walaupon suka tengok cerita hantu.

9. If you're a billioaire, what would you do?Beli tiket ke Korea untuk semua ahli keluarga.
Pergi ke tempat yang paling disukai beramai-ramai itu sangat best!

10. How do you want your dream house to look like?
Rumah yang cantik , selesa dan yang penting ada family di sisi 


11. What is your most favourite quote?
If you love someone , set him free......

Okay done .............. ^_^
Once again Thanks for tagging... bye semua 

9 comments:

  1. If you like him, set him free <3
    Hihik suka quote tu! Thanks kak Lieya ;)

    ReplyDelete
  2. haha u mmg minat sangat ye korea

    http://anisninja.blogspot.com/2014/05/aku-hampir-sampai-ke-penghujung-asasi.html

    ReplyDelete
  3. happy go lucky & sentiasa nak happy ja tu macam sama perangai kita Lieya..

    ReplyDelete
  4. mmg peminat korea.. kite geng.. hehe

    ReplyDelete
  5. Yea..kita pun sama suka merayau lieya..tapi jarang ada masa...

    ReplyDelete
  6. kita ada banyak persamaan nie. haha bila kita nak kuar sama2 lg nie?? heee

    ReplyDelete
  7. Hoho..sya pun mau pg korea leya..dan juga part quote tu..cm best ja..cm sama ja.hehe

    ReplyDelete
  8. HAPPY GO LUCKY :) Nampak sikap tu dari penulisan entry ...

    ReplyDelete
  9. hehe thank you kak sebab sudi jawab :D
    wee so ji sub oppa..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart