Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 4 May 2014

Pengat Ubi Keledek

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people...
Petang-petang cam ni dapat makan pengat ubi keledek best jugak...
Pengat kat bawah ni , sepupu aku yang buat ...
Dia tengah praktis untuk final. 
Dia belajar kat Kolej Vokasional , Seni kulinari.

Rasa dia sedap gak la. nama pon pengat ... ^_^

Ok bye ^_^

15 comments:

  1. pengat pisang pom sedappp :)

    ReplyDelete
  2. whooaaa. .sedapnya. .nampak manis. . :)

    ReplyDelete
  3. wah...sedapnyer..nanti nak cuba buat lah :D

    ReplyDelete
  4. sedap tu ! lama lak tak buat bnda ni, simple jer tapi best makan ptg2 lagi2 tgh hujan..hehe

    JOM JOIN : FREE lipstik Mary Kay <3

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/saya-nak-lipstik-marykay.html

    ReplyDelete
  5. wahhhh... dah lama tak makan ni...

    ReplyDelete
  6. Sedap bgt ni..kalau yg labu pnya..lagi nyum2.hehe

    ReplyDelete
  7. best kalau mkn pengat keledek ni musim panas/kemarau ni. Kat kelantan, ubi keledek dipanggil ubi setelor

    ReplyDelete
  8. tak pernah buat sendiri... amek org punya jek...hhhee

    ReplyDelete
  9. Pengat ubi kayu lagi besssttttt...:)

    ReplyDelete
  10. pengat papepun semua miza suka!hehee
    sedapnya lahai nampaknye tuuu.. ^_^

    ReplyDelete
  11. Amboi sedap nya.. Fiza makan pandaila.. belum pernah try buat..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart