Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 18 June 2014

Dinner Buffet Treat at Armada Hotel.

Assalamualaikum.............
Anyeonghaseyo beautiful people........
Eh malas nya nak update blog ni kan.... Hari ni pulak pening kepala tak tau sebab pa.
Ni nak cerita peristiwa Jumaat lepas.... 
Miss Lee , anak tokey yang in charge kat office di Perlis mai kat office di Subang ni 
untuk buat kerja dia sebab dia kena discuss dengan drafmen yang ada kat sini.
So kebetulan dia mai dia pon ajak aku pi makan buffets sebab dia kata dah janji lama dah nak bawak kan.
So aku ni apa lagiii.. tak mungkin menolak rezeki yang turun dari langit.
Terimakasih Allah........ ^_^

Sempat lagi snap pic Hotel Armada ni dari luar kan.. 
Ni pon sebab jalan jem .. Tapi nasib baik la walaupon jem kami sampai tepat pada masa nya.
Makan start pukoi 6.30 petang so dalam 5 minit sebelom tu kami sampai 

Masa ni orang pon ramai yang tak sampai lagii..
So suasana waktu ni agak lengang la.
Bila dah boleh pi amek makan , 1st thing yang kami serbu adalah desert!


Pelbagai jenis desert yang terhidang . 
Miss Lee cakap kalau tak amek desert dulu , nanti bila batch ni dah habes,
nanti depa tukar desert jenis lain pulak so kita xleh nak merasa la .. ^_^

Sotong dan Udang Tempura.

Desert.. Desert dan Desert

Ini apa ye. dah lupa dah

Mee Kari .. tak sempat makan yang ni. sobs sobs

Udang dan ayam ... grilled!!

Penuh pinggan di isi dengan makanan feberet

Kek dan kek dan tart dan macam-macam lagi..

Roti...

Mussel atau kepah... dan lain-lain ...
1st time makan mentah sedap jugakkk ^_^


Ini adalah sotong. Selalu kan ada sushi yang letak sotong tu kan ... ^_^

Dua budak ini muka happy .. Ok chup bukan budak lagi tapi mak budak .. ^_^

Hotel Armada ni jugak ada menawarkan buffet untuk bulan puasa ni...
Harga untuk adult RM65++ dan child RM33++
So boleh la pi terjah sebab makanan yang sini memang sedap tip top dan marvelous!
Overall sangat-sangat berpuas hati makan kat sini...
Cuma kurang puas hati sebab parking kat hotel ni RM3 sejam .
So masa kami pi tu dalam 3 jam lebih , total RM12.
Mujur Miss Lee yang belanja kalau tak memang kopak la uhuhuhu ...



Ini lah Miss Lee... Yang bermurah hati belanja kami makan untuk hari ini..
TQ so so much... Tak sia-sia banyak menolong dia selama ni.. kuikuikui....
So kawan-kawan terliuq dak tengok menu kat atas ...
Jangan lupa nanti hampa semua pi la ajak kawan-kawan , mak ayah , suami isteri 
atau sapa-sapa sahaja mai berbuka kat sini.......
Until then .. have a nice day everyone ^_^
Bye







15 comments:

  1. alahaiii.. sodapnye nampak deretan makanan tuuu.. nak jugakk!

    ReplyDelete
  2. mak aiihhhh!! pepagi dah dihidangkan dengan desert-desert enak...nak sikit

    ReplyDelete
  3. p3rghhh.. nyum2.. nie la bestnye makan kat hotel.. mewah dan banyak jenis... untung ada org belanja...

    ReplyDelete
  4. makan bufet memang boleh buat rambang mata lieya..
    sumer pon nak..
    tapi yang ruginya sebab tak sempat merasa sumer..kenyang cepat sangat..
    balik mula la nyesal..heheee

    ReplyDelete
  5. salam. wahhhhhhh sedapnya menu dinner!!

    ReplyDelete
  6. alahaiii..meriah sungguh pinggan mu itu, dik..betul2 banyak pilihan makanannya..

    ReplyDelete
  7. Banyak pilihan makanan... Ternyata sedap nampaknya. Kalau mama dah rambang mata agaknya.

    ReplyDelete
  8. Rezeki lieya ni..meriah..alhamdulillah..tengok desert pun dah terliur..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki tu dpt mkn d hotel Free pulak tu, murah rezeki lieya :-)lhamd

    ReplyDelete
  10. Sedapnyeee... suka tgk dessert tu :)

    ReplyDelete
  11. Wah sodapnya Lieya...semuanya favorite tu..

    ReplyDelete
  12. kalau mkn buffet kat hotel mmg mewah dgn makanan.. berbaloi dgn harga kan lieya.. sapa tak kuat mkan rugi mai buffet hehe..
    nampak mknan semua tu sedap2.. bulan posa nanti boleh pi book kat armada :)

    ReplyDelete
  13. oh..lapar pulak tengah2 malam ni..ahaha

    ReplyDelete
  14. seronok ada bos baik hati belanja makan..sedap2 pula tu..
    korang ni sales ke?

    ReplyDelete
  15. rezeki lieya la orang belanja tempat best mcmnie..fuh memang marvelous semua.. =D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart