Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 26 June 2014

Germany vs USA , Who will win ??

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people........
Game ketiga untuk pasukan Germany akan berlangsung pada detik 12.00 malam ini..
Bersamaan dengan jam 00:00 , Jumaat........ ^_^


Sekali lagi perasaan tak sabar tu merajai seluruh hati dan pasti nya sengit...
Saya sebagai penyokong Germany rasa agak tergugat juga kerana USA pon bukan nya calang-calang
pasukan kerana mereka berjaya menewas kan Ghana yang ganas tu tempoh hari..
Harap gewe-gewe Germany kita ni dapat memberikan yang terbaik utk semua....
Nak kongsikan status mereka di fb menjelang perlawanan antara Germany dan USA.


Gambar ini di ambil dari Jerome Boateng Official Facebook
dengan caption " Lets Do it !"


Ini pula dari Manuel Neuer , Penjaga Gol Germany....
In Recife läuft der Countdown für das Spiel gegen die USA ''
(In Recife, the countdown for the game against the United States)


Ini pulak dari Mesut Ozil Facebook Page dengan caption 

on the way to the rugby world cup 2015. just kidding,  I still prefer my favourite toy: the football #Brasil2014 #WorldCup "

Ehem Ozil , dok message kat sapa tu ... ^_^


Yang ni pulak dari Facebook Lukas Podolski dengan caption 

Abschlusstraining. Weniger als 24 Stunden bis zum letzten Gruppenspiel. Come on!!"
(Last practice before #GERUSA! Come on!!)



Goodluck kepada semua gewe-gewe saya yang hensem yang comel yang gagah perkasa...
Walaupon dalam hati rasa kembang kecut jugak lah in case depa kalah..
Tapi percaya kepada depa 100% depa boleh , yay!!


Bye!!!!

No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart