Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 22 June 2014

Good Luck to Germany for Games Against Ghana

Assalamualaikum..............
Anyeonghaseyo beautiful people ..........
Nervous nya nak menunggu pukol 3 ni kan .......
But still rasa sangat-sangat tak sabar nak menonton perlawanan antara Germany menentang Ghana.


Eh broken English telah di detect diatas .. 21th is actually 21st, LOL...
Ini di ambil dari Fb Lukas Podolski .. Dia yang share.

Depa tengah berlatih... auw seksi 


Coach tengah bagi amanat terakhir kat anak buah dia........

Stadium ni lah depa nak main rasa nya ...........


Bastian Schweinsteiger pula share gambar ni kat Fb page dia jugak dengan  caption

Game day! Greetings from Fortaleza "
Sempat relax2 tepi laut sambil dengar lagu....terbaik...


Yang ni pulak di upload oleh Per Mertesacker ..
Pandai pulak dia ambil gambar dan edit ye... :)


Fortaleza ni tepi pantai so memang depa dok relax tepi pantai sokmo la.
Comel kasut ni siap ada nama lagi kan ^_^


Harap-harap abg-abg semua dapat buat yang terbaik.... ^_^
Good Luck ..................!!!!!





8 comments:

  1. Go go jerman, minat jerman rupanya :-)

    ReplyDelete
  2. salam . hehehehhe sy tak sokong mana+ team..hihi kureng sikit bab bola ni :D

    ReplyDelete
  3. ha..ha.. buta bola.
    semangat betl Lia..
    tgok bola ke pemain? hihi..jamu mata..

    ReplyDelete
  4. kalau dah minat bola, ginilah jadinya :) Ros pun minat :)

    ReplyDelete
  5. penyokong tegar.. chayokk jgn kasi Lieya keciwa hahahhaha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart