Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 9 June 2014

Peristiwa terkejut Sabtu lepas ....

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people ........
Sabtu lepas memang tak dak pergi mana pon...
Pastu ada lah terbaca dalam blog +liyliz yusof  tentang Bazaar Bayahista ni ...
Sebab dekat dengan umah jadi aku dengan Diana cuba lah pergi terjah.
Selalu nya kalau pergi Strand Mall memang tak dak orang sangat pon..
Nak parking pon senang sangat-sangat tapi pada hari ni agak lain sikit.

Dalam fikiran aku oh maybe sebab ada bazaar ni jadi orang pon ramai lah,
wah memang betol-betol support la macam ni..
Sebab malas nak parking dalam mall aku letak kat kawasan parking luaq ja walaupon kena jalan sikit.


Seperti yang hampa nampak memang banyak la yang depa juai kat sini.
Semua nya fesyen-fesyen muslimah ...
Aku tak beli apa pon sebab dah pokai dah bulan ni...
so just cuci-cuci mata ja...
Pertunjukan fesyen pon ada jugak..
Yang aku nampak salah sorang dari model yang memperagakan baju tu adalah Felixia Yeap.
Tapi gambaq memang tak dak la sebab aku pon berdiri belakang geng media..
Yang bawak kamera besau-besau dan canggih gitu........


Dari jauh cenggini la... so aku pon dah memang tak beli masuk la dalam Strand Mall.
Kat dalam memang lagi ramai orang nya.. Depa mcm dok main apa tah..
Pelik gak aku awat ramai sangat orang kat sini...

Bukti yang orang memang ramai gila-gila...
Pastu ada pulak binatang-binatang dan superhero ni .
So kami amek gambaq dulu..... Tapi still tak paham kenapa orang ramai sangat..


Dengan Chip munk... muka sampai hilang ... guna 360

Angry bird kan ni ? 

Aku dengan angry bird,,,,,
So lepas ja bergambaq dengan binatang-binatang ni aku pon naik atas.
Sebab tak tau nak buat apa kan...
Nak tengok wayang pon macam pokai tapi saja la kami pi usha area cinema dia..
Boleh tahan gak la ,,,,


Pastu terjumpa pulak dengan x-men ni so amek gambo la sat...
PAstu duduk-duduk sat tengok trailer tiba-tiba dengaq orang dok bersorak.
Pelik jugak la dok sorak apa la kan....
So dah lama dok lepak tengok trailer kami pon pi tengok...
MasyaAllah penuh orang .. masa tu di tingkat 3 atau 4 cam tu ..
Aku cuba tengok ke bawah apa benda eh dengaq mcm lagu Korea .
Tapi sapa!!?? Aku pon berlari pi tengok .....
Guess What ??? Kim Jong Kook!!
Aku memang tak la minat kat dia .. even sometime aku pernah heran kenapa orang minat sangat kat dia ni..
Tapi bila dah ada depan mata tiba-tiba aku jadi excited..
Dia nyanyi lagu sedap gila suara dia aku baru tau....
Tiba-tiba jadi teruja tak tahuan hala.... hahahaha...
Macam mana bulih tak tau ek. patut lah orang ramai pon ....


Poster ni rupanya ada ja tepi-tepi jalan bulih nya aku tak nampak .. hahaha...
Tapi depa memang syok gila la pakat dok menjerit ...
Bergegaq Strand Mall mujuq tak roboh ja.. huhuhu....


Boleh tengok kat video ni ye betapa happy nya orang malaysia dengan kedatangan dia...
Termasuk aku secara tiba - tiba .. ok bye... ^_^










30 comments:

  1. tak sempat nak pergi bazar nie... huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh pergi yang KL punya kat PWTC lagi happening rasa nya ^_^

      Delete
  2. nampak best je bazar ni. huhu. nak bajuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah best ,,, tapi duit tak da tu yg tak best ^_6

      Delete
  3. like seriously ke akak x tau..? sepesen dengan Hana la...dia marah sally sbb tak bgtau dia..LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betol kak tak tau pon.. mungkin masa tu tengah lapaq kot. padahal sepanjang jalan ada ja banner yang dia datang utk grand opening tu .. huhuhu.. tapi ok la leh gak dgaq suara dia secara live .. sedap gila

      Delete
  4. untung la boleh bergembira.. huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheee.. zizie minat kim jong kook ek... jgn jeles ek walaupon kak nampak dia sipi2 ja heheee

      Delete
  5. hahaa..patutla duk bising kemain jee..

    ReplyDelete
  6. Wah2, excited habis ya nampak kim jong kook. Hahaha, semua dok pakat cayaq ka tengok kjk yang ketak2 nuh? Kekeke.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tetiba ja excited niena . padahal akak bukan minat dia pon ..

      Delete
  7. Replies
    1. boleh tahan kak seronok juga walaupon tak minat

      Delete
  8. ehhh seronok jugak sesekali dtg bazaar mcm ni.. barangan mesti murah2..
    mostly bazaar gini org2 yg meniaga online ramai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak hujung minggu ni kat PWTC .. boleh lah pi terjah lagi hebat dari yang saya pi ni

      Delete
  9. hahahaa..peminat setia korea nih..
    walaupon bukan pujaan hati tapi cam dah jatuh cinta jer lieya..heheeee
    meriah nampaknya tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah tu lah kak... macam... suara dia sedap kak tergoda iolss

      Delete
  10. OMG!! kim jong kook!! huishh mau tak excited tgk live! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan........... walaupon siapa pon dia tetap excited ^_^

      Delete
  11. jom join anda di tag
    http://adna2029.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tag. InsyaAllah kalau berkesempatan .. skrg ni busy sikit ^_^

      Delete
  12. Salam ukhuwah..wah nampak mcm best je pergi situ..anda ditag http://aspireangel.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sangat best :) mcm pegi konsert., tq tag ^_^

      Delete
  13. Replies
    1. Raudzah minat ke kat dia.. Rugi lah awak tak dtg ^_^

      Delete
  14. wahh KJK datang Msia ke? tak tahu pun..tumpang excited gak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah tak tahu jugak , untung nasib pergi ja ada :)

      Delete
  15. biar betui lieya dpt jupe KJK secara live.. OMG.. jelos nye... huhu...

    ReplyDelete
  16. patut le ramai orang...ramai gile kat dia kan..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart