Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 2 June 2014

Tok and Tok Wan with the Twins

Assalamualaikum.............
Anyeonghaseyo beautiful people... ^_^
Busy pulak hari ni padahal banyak sangat benda yang nak di story...
So nak kongsi gambaq ni dulu la maybe bila ada masa baru update lagi entry. 


Ini Iqi dan Icha with Tok dan Tok Wan.. ^_^
Rindu betol kat dua orang budak tecik ni + mom & dad.
Awal Ramadhan pasti kita akan bertemu....
Bye semua nak sambung buat kerja ... 

P.s : Sori kawan-kawan sebab tak sempat nak bw... ^_^ 
Will catch up later 

19 comments:

  1. liz tringin nk ada lembar dulu. last last adik bradik pn xdal. tunggal selamanya

    ReplyDelete
  2. sukanya tgok kembar ni,
    comel ^_^

    ReplyDelete
  3. Alahaii comelnya. Best lah dapat twin. 2 sekali.

    ReplyDelete
  4. Npk muda lagi parent Lieya yer.. comel nye baby...

    ReplyDelete
  5. alolololo comey nyer dep ngan tok and wan hehe

    ReplyDelete
  6. 안녕하세요? Twinscraftlife is here~~ pls visit our blog! We sell cool handmade products^^ 꼭 오세요~~~ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. salam..heee suka baby twin..harap nanti bila da kahwin sy pun dapat baby twinn hahhahaha calon suami pun takda berangan nak baby twin :D:D

    p.s menabung lenovo :))

    ReplyDelete
  8. tomei2ny...nt ada masa update la ya..

    ReplyDelete
  9. comel dehhhh. hhehe kak lieya. bila nak jumpa nie? sabtu or ahad? :D :D

    ReplyDelete
  10. bila berjauhan dgn family mst mcm nak nages je bila tgk gambar diorang kann..
    puasa nnt blk sana peluk cium lah mak ayah Lieya yer. ;)
    dah besar si kembar tu.. comellll

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart