Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 12 August 2014

Aidilfitri Day 1 - Malam yang tersangat Neon ala-ala I-city

 Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people...........
Hari ni masih dalam mood update pasal raya ...
Nak kongsi gambar-gambar yang di ambil pada malam raya pertama ..
Juga sebagai kenangan so kena abadikan kat dalam blog ni ^_^


Watak utama pada malam itu ,
Aku, Anis , Zahirah, Jabir (sepupu) dan Haziq (kawan Anis dan Zahirah)
Depa semua muda-muda lagi ioulls ja yang dah kerepot...
Kerepot ke dak aku nak gak amek gambo!



Lokasi : Pengkalan Asam ( Track Jogging)
Macam I - city kan sikit-sikit..


Anis dengan Jabir.



Comel dop lampu ni leh pegang pulak....





Zahirah dengan Haziq....
Haziq ni Zahirah panggil Beruang...
Zahirah pulak dulu selalu kena ejek dengan Haziq sebab dia ingat umah kami
yang terbakaq padahal umah orang lain..
Jahat kan umah orang terbakaq bulih dia ejek-ejek.




Kat jambatan gantung pulak kita.....










Ok kantoi pakai selipa jepun..
















Ok habes dah............. Sebenaq nya ada lagi gambaq ...
Nanti update lain pulak.... 
Until then have a nice day everyone ^_^




12 comments:

  1. wah..photoshoot hari raya ke nie

    ReplyDelete
  2. cantik photoshoot raya lieya..:)

    ReplyDelete
  3. Cantik gambor backgroundnya. Macam kat i-City lak. Hehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah malam..cantiknyer pemandangan pada waktu malam dgn sinaran lampu2..suka tengok photoshoot..cantik..

    ReplyDelete
  5. hihi. iqa suka gmbar raya
    pernah pegi sekali tmpat ni
    tapi jambatan tu tak prnah taw pon ada

    ReplyDelete
  6. wow..terkejut tgk header..npak sngt fizi dh lama x masuk sini...seronok bergambar..cantik :)

    ReplyDelete
  7. tak pernah lagi berkunjung ke sini...

    ReplyDelete
  8. semua dah mcm model gayanya :-)

    ReplyDelete
  9. Dan lagi dok pi berphotoshoot malam raya no...

    ReplyDelete
  10. Wah comel-comelnya....meriah gitew...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart