Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 27 August 2014

Gediks santai at Star Hill with Besties dan Kaum Kerabat

Assalamualaikum...............
Anyeonghaseyo beautiful people...
Ini sebeno nya kisah yang terjadi beberapa minggu lalu lepas aku balik cuti raya,,,
Aku ponteng kerja hari tu sebab nya adik-adik aku teman aku balik mai sini
Pastu hari tu depa nak jalan-jalan KL.
Adik aku Anis masa tu tengah cuti semester, Zahirah pulak memang ponteng kelas
dan sepupu aku Jabir dia memang cuti.... 
Jadi macam syg pulak kan nak balik ke Subang pastu tinggal depa kat K.L..
Cececece ... Macam kakak yang prihatin ja kan....
Padahal Anis memang dok K.L dah dan depa pon memang tidoq kat K.L ...
Pada hari tersebut jugak, aku jumpa dengan best friend aku yang memang dah lama tak jumpa.
Sebelom ni nak sangat berjumpa tapi keadaan tak mengizin kan.
So bila dah ada masa cam ni aku pon ajak dia mai kat K.L.
Kami jumpa di Sogo. Kebetulan dia keja kerajaan so boleh lah mengulaq sat.,..

Ni lah Hasinah taukey tudung yang sentiasa merindui aku..
Lani aku dok jahit manik untuk dia boleh lah dia jumpa aku sokmo.
So no rindu-rindu.. ^_^

Kat depan Pavilion ni.... Pi saja haram tak beli apa pon hihihihihi

Cantik deco kat luaq ni kan.......... I loike

Luar ada basikal , dalam pon ada gak... ^_^
Lama tak naik gerek ... rindu..

Deretan roti ... Kedai roti kegemaran aku ..
Tous Le Jours

Ini apa kemenda nama nya ntah ... tapi sejenis desert ..
Boleh ka bagi penerangan cam ni.. 
Memang failed! Nak review makanan pon tak reti

Dua roti ni memang sedap gila sapa tak try rugi,

Yay muka aku dan Sinah lagi,
Jangan tertipu ye ini mainan kamera sahaja ...
Muka Flawless la sangat.. Padahal kalao face to face macam permukaan bulan

Nendia ahli keluarga kaum kerabat adik beradik aku...
Kami menikmati roti kat sini dengan jaya nya sambil gelak macam org gila,
No manners... tertinggal manners kat umah..
Macam la kat umah ada manners sangat kan

Ok Jom Groupiaq dulu ..... ^_^

Zahirah dan Jabir,,,,, Jangan tak tau jabir ni baru Form 4
Tapi besaq gedabak macam anak dinasour.. ^_^
Ok setakat ni saja yang dapat di hidang kan kepada semua ...
Sampai kita ketemu lagi... bye!!

12 comments:

  1. Wahhh semakin berseri2 la akak tgk lieya.. bestnya jenjalan..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berseri sebab handphone baru kak. kamera dia lawa ... :)

      Delete
  2. didiey kalau p pavilion pun jalan2 je. xda beli apa2. hihi

    ReplyDelete
  3. hahahah gelak2 bc n3 ni ekekeke
    ritu k.el turun kl kejap
    sblm nak balik tu singgah sogo..eh sogo ada sales plak
    asben lak ckp..beli lah apa yg u nak beli
    ek elehhh bb dok menetek ssh nak bersopin
    sambar je sandle seketul kt sogo..
    asben lak beli kasut
    hehe
    tp weols ritu cari pya cari sogo haa. .xjpa2..bila nak p xde pulak jpa..bila x p dekat je ngan mate hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak el sogo tak pernah tak sale.
      tapi hakikat nya kan barang kat sogo xda la murah sangat pon.
      saya jumpa benda yang sama kat tempat yang lain lebih murah..
      So kalau xmurah sangat2 memang xbeli la.
      Pergi ke sogo just nak cuci mata dan meramaikan majlis ja...
      mana kasut baru kak el tu nak tgk. ekekekee

      Delete
  4. wahhh adik beradik lieya semua muka boleh cam...

    ReplyDelete
  5. mcm kenal jer cik puan sinah tu..hehhehhehe
    hehhehhehhehe

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart