Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 5 November 2014

Mari Makan Salad

Assalamualaikum .............
Anyeonghaseyo beautiful people........
Dua tiga hari ni menu aku adalah salad.
Sebab ? Hari tu pergi Tesco, ada stok akhir Tesco ...
Lettuce, Kubis Ungu so apa tunggu lagi terus ja ambil dan bayar.
Lagipon bukan nya buruk pon sayur tu... Still comel lote lagi ^_^
Pastu sebab nak kena habes kan secepat mungkin so kena lah makan setiap hari.
Even ambil sebiji kubis ungu, sebiji lettuce pon still banyak gila-gila....
Dah makan 3x pon tak habes-habes lagi.... Tapi sedap

Macam ni rupa dia ... Mula-mula makan tu dengan sayur je .
Pastu ternampak plak kat Thousand Island punya mayonis tu ada telor.
So aku pon letak telor rebus.. Sedap sangat..
Gambar kat atas ni breakfast aku pagi tadi la. Healthy sangat kan ...
Hihihi... Jom la kawan-kawan kita pakat makan salad,, 
Sedap. mengenyangkan dan mudah di sediakan...
Kerat sayur , tuang ja mayonis thousand island tu kacau.. ngap dalam mulut...
Ok bye ^_^

10 comments:

  1. Replies
    1. memang sedapp sangat tak sangka sesedap itu :)

      Delete
  2. Sedapnyaaa thousand island tu. Hehehe.

    p.s : ni plan diet kan sebenarnya kak. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. diet hikhik... dak pon la .... terdiet ni bukan nak diet... tapi sedapp kenyang smpai tgh hari. :)

      Delete
  3. salam dear...ohhhh sedapnyyaaaaaaa....gulp

    ReplyDelete
  4. sedapnya..tergoda tengok gambar tu..

    ReplyDelete
  5. sarapan pagi yg sihat..JM ni sembelit..rasanya elok amalkan mkn salad kan lieya..nk try lah buat

    ReplyDelete
  6. tetiba rasa mcm nak makan salad jugak. hehehe

    ReplyDelete
  7. sate !!! lama x makan ..nyum nyum

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart