Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 7 November 2014

Teaser - The Ring

Assalamualaikum.............
Anyeonghaseyo beautiful people......
Sekarang ni aku berada di kampung halaman aku yang indah dan permai.
Apa kes dengan teaser ni ye. Saja gatai nak buat teaser nak bagi semua orang macam tertanya-tanya..
Buang tabiat sungguh kan hujung tahun gini.....

Ini lah cincin nya... Sori kabur sikit.....
Saja letak nama tajuk the Ring tu nak bagi bunyi misteri ..
Kan ada cerita seram yang tajuk tu kan....

Bila kat tangan cam ni pulak.... still kabur lagi...
Ok lah untuk kawan-kawan semua , nanti kan kesudahan teaser ini pada hari Sabtu ini..
Will update later ya,.,,, Tata Titi Tutu....

16 comments:

  1. apakah apakah...ada event apakah?

    ReplyDelete
  2. Salam, terima kasih kerana masih kekalkan blog ida dalam blog anda. Hari ini ida dah tukar baru link blog ida... harap dapat tukarkan juga di senarai blog list anda yer

    http://scriptersnews.blogspot.com/

    Kesulitan amat dikesali, tq

    ******************

    Lieya... mesti cincin tunang tu... klu betul tahniah!!

    ReplyDelete
  3. ingatkan, citer ke apa.. hehehe.. aik kak.. ni yag xsabar ni.. ehemm2..

    ReplyDelete
  4. misteri giler kalah the conjuring hahaha

    liya dah menikah ke ups cepat sgt..papepun tunggguuuuuuuu next teaser

    ReplyDelete
  5. Salam singgah petang dik...Apakah teaser yang misteri ru...tak sabar nak tau...hehe..

    Terima kasih sudi singgah,komen dan follow blog akak...

    ReplyDelete
  6. ehemm ehemmm....bertunang ke Liya?

    ReplyDelete
  7. Apa ni apa ni? Kak Lieya nak tunang dah ke?

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart