Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 12 December 2014

Zahirah e-day Photoshot,

Assalamualaikum..............
Anyeonghaseyo beautiful people....
Ya ampun lama gila kot tak update belog kesayangan ni....
Busy sangat kot hari-hari yang lepas sampai belog ni terabai.... sobs sobs...
Hari ni kembali lagi masih lagi dengan cerita e-day adik saya...
Memboringkan tapi just nak capture moment jer kat sini....
Sila lihat gambarajah di bawah ini yer....
Photoshot ini di ambil sendiri oleh adik aku jugak iaitu Anis.

Makeup : Sdn Bhd
Dress : Mazlianul Maznan
Tudung : Made in Pasar Malam ..


Aksi menyarung cincin 

Okey habes,,,, Kalo ikut kan banyak lagi gambaq depa ni.
Tapi kami ambil yang paling hot saja yeerrr,,,
Ok bye,,, ^_^

18 comments:

  1. salam jumaat Lieya..cantiknya dress tu..simple but nice...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah ... Mazlianul Maznan punya konsep kak. Simple yet elegent ^_^

      Delete
  2. Cantiknyaaa mekap sendiri punnn. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah... pertunangan penuh penjimatan tu yang mekap sniri :)

      Delete
  3. aik baru bertunang, jgn noty2 sgt hehe. pape pun taniah.

    ReplyDelete
  4. cantik adik..macam akak jugak.simple, but nice.tak payah membazir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah,,, simple dan tak bazir memang konsep yg di pilih, org skrg bertunang macam nak menikah :)

      Delete
  5. Replies
    1. aah natural tu buat gambaq kelihatan hidup :)

      Delete
  6. cantik kulit you.pakai produk apa ye

    ReplyDelete
  7. hai kak lya :D
    omei omei je...
    dress lawa!

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart