Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 19 January 2015

Get Together with house mate

Assalamualaikum.......
Anyeonghaseyo beautiful people..... ^_^
Malas nya hari ni kan..... adeh .. Isnin mana ada tak malas....
Tapi memang kena bermalasan sekarang ni sebab nanti ada sesuatu perubahan yang akan berlaku
dan mungkin proses bermalas-malasan tak akan terjadi lagi...
Yang itu akan diceritakan nanti ye kawan-kawan sebab sekarang ni nak cerita pasal benda lain...

Hari Khamis lepas , aku and house mate keluar bersama..
Selalu nya kalau keluaq lepas waktu kerja aku dengan diana ja tapi since salah sorang housemate ni ada pesan kalo nak pergi mall ajak dia sebab dia nak gi beli barang hantaran mekap kat Sephora.
Jadi sebab dah ajak dia kena lah ajak yang sorang lagi sebab takkan nak tinggal di sorang pulak kat umah. 
Jadi nya kami pon pergi la ke Paradigm Mall sebab yang tu jer dekat dengan umah pon...
My face is so boolat dalam gambaq di atas LOL

Selfie atas escalator ..... Yang ni kurang sikit kan kebulatan..... hihihi....
Tapi still lagi bulat.... ^_^
Sebelom pergi bershopping kat Sephora kami isi perut dulu sampai kenyang.

Nasi goreng kambing ^_^ 
Yang ni Dila dengan Farah yang makan... Sedapppp,,,

Ini roti canai.... ^_^ Diana yang punya ..

Yang ni aku punya .... Rasa dia biasa ja.. ^_6 
Tapi harga boleh tahan mahal... eeeee... geram gak aku. dah la mula-mula tu depa tak buat makanan aku..
Makanan kawan-kawan aku semua nya dah sampai. 
Depa makan dekat nak habes baru lah orang kedai tu sedaq depa tak buat order aku..
Geram dak? kawan-kawan aku makan siap dah baru lah makanan aku sampai.. grrrr..
Tapi makanan kat tempat ni boleh di katakan masuk dengan selera.
Selesai makan kami pon terus pergi ke Sephora... 
Kawan aku beli barang untuk hantaran dia dan habes sebanyak RM425... 
Orang baru nak belajar mekap kan. Sadly aku terlupa nak ambil gambaq.
Sephora tolong balut kan comel-comel untuk dia...

Ok bye!!

12 comments:

  1. Replies
    1. Kak farah, nanti pergi beli kat sephora yeeee..

      Delete
  2. Woahhh ! Sakan tau beli hantaran kat Sephora. Lipstik merah kak lieya tu pun mesti sephora. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa la nurie , org tu baru nak belajaq mekap, kita bawak pi sephora teruih la.. Hihihi... Lipstick kak liya msti lah sephora.. :)

      Delete
  3. meletopssss lieya..cantik plak nampak kaler lipstik..

    ReplyDelete
  4. alahai..terliurrr pulak tgk makanan tu..huhuhu

    ReplyDelete
  5. minat la tengok lipstick akak,hiks!hehee

    ReplyDelete
  6. bestnye dpt spend time ngn kekawan.. jln2.. makan2..

    ReplyDelete
  7. Best ye.......bulat sungguh hampa la Ni liya ....gji nek lg kot

    ReplyDelete
  8. Wow.. akak punya lipstick.. so wow!! Ok. Geram ngn servis mcm tu. Humpphm

    ReplyDelete
  9. Cantik gambar ... hmm nasi kambing .. pertama kali merasa terus direject oleh anak tekak. Tak boleh masuk la pulak ...

    Dah baca?
    Jom Aktifkan MyKad

    ReplyDelete
  10. wow lipstick..
    merah mengancam~~
    looking good kak.. huhuhuhu

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart