Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 12 January 2015

Pertemuan tak terduga..

Assalamualaikum.............
Anyeonghaseyo beautiful people... Malas nya kan hari ni... Room mate balik kampung semalam memang nak tidur pon tak leh nak lelap. Hari ni nak kerja pon tak bermaya.. Sigh.....
Sabtu lepas, di sebab kawan-kawan serumah semua nya balik kampung, aku membawa diri ke Kampung Baru ke rumah adik aku. Memang tak berani kot nak tidur sorang-sorang... ^_^

Masa pergi ke Mid Valley sabtu lepas, kami terserempak dengan bapak saudara yang sedang berdating dengan isteri nya.. Bapak saudara aku ni adik kepada ayah (adik bongsu)
So apa lagi , wajib kena heret pergi kedai makan la... :) 
Mula-mula nak g Chilis tapi ramai plak orang yang dine in masa tu.
Last-last kami pergi makan kat Tepanyaki jer... ^_^

 1st time makan Teppanyaki ... Sebab memang tak minat makanan Jepun selain sushi... Tapi sebab Bapak
Saudara nak belanja so kena lah makan jugak.. benda free takkan nak tolak.. ^_^


Rasa terpukau tengok orang tu masak.. sangat lah expert.. ni la kot kelebihan teppanyaki. 
Kita makan dan tengok orang masak live depan mata :)


Tisu yang sangat cute untuk koleksi

Air Fresh oren.. :)

Kiter order yang ni,, Beef Teppanyaki,, Taugeh dia masyaAllah banyak gila.. Aku respek orang yang boleh habiskan semua taugeh yang menimbun tu... 
Kepada Pak Su saya, TQ sebab belanja ... Next time sebab teppanyaki ni sedap boleh la makan lagi.. 
Bye... 

16 comments:

  1. X pernh lgi lya mkn..uishh nmpk sdp sgt ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah lya boleh msuk jugak dgn jiwa.. Sedap ... :)

      Delete
  2. Banyaknya taugeh! Paling tak suka mkn taugeh, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la... Pfffft... Kak separuh pon tak hbes tauge tu. Sbb tu xphm cmna org lain leh ja hbes kan... :p

      Delete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah cik nor. Rezeki kiterr.. Hihi

      Delete
  4. Makanan jepun yang pernah saya try cuma sushi aje la. Lain tak pernah try lagi.

    Eh, kejap. Megi pun dikira makanan jepun gak kan sebab asal usulnya dari mee ramen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo tak pernah lagi boleh la cuba. Teppanyaki ni ok la dr makanan jepun lain yg buat kita rasa menugaii. Huhu.. Megi dr jepun ka ekk. Xpasti gakk tu. Kna tnya en google @_@

      Delete
  5. miza taw kedai ni..tengok orang tu masak mmg pro la..hahaa
    tengok dari lua jeee :p
    hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn. Next time masuk ke dalam yeee.. :)

      Delete
  6. tak pernah lagi makan teppanyaki sbb kembar tak suka japanese food

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiter pn sbb org belanja , klo x smpai skrg xmakan... Kiter pn tak suka japanese food .. ;)

      Delete
  7. Alhamdulillah rezeki.. ada dua kegembiraan tu. dapat jumpa bapa saudara dan dibelanja :)

    ReplyDelete
  8. blh thn mkn kt sini..ada wasabi x? hehe...nt lieya blanja la sy pula ya

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart