Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 13 January 2015

Sephora Cream Lip Satin

Assalamualaikum........
Anyeonghaseyo beautiful people.... ^_^
Semalam still tak dapat tido lena sebab room mate ku merangkap bff ku belum pulang-pulang.
Tapi malam ni insyaAllah boleh lena dengan tenang kot sebab dia dah pulang.
Hari ni nak buat review sikit tentang lipstick terbaru kiter yang di beli kat Sephora .

Rupa dia macam ni yerr kawan-kawan.. Jenis tiub . Lipstick ni matte dan colour nya sangat lah rich.
Merah yang sangat cantik dan memukau... 
Code no 01 . 5ml.... Harga : RM54 .
Only at Sephora. Boleh jugak beli kat Zalora. ^_^

Begini lah warna nya kalo kita pakai...... Rich sangat kan kaler dia..
Sebab matte finish so dia tak lekat kat cawan masa minum ^_^
Abai kan wajah saya yang berkawah itu ^_^ Tak Flawless pon kan.. hihihi...
Kalau berkenan boleh lah pi beli kat Sephora ..
Ada 9 lagi warna lain ^_^
Bye~!!

15 comments:

  1. wahhh...i like color ni!! cantik...^^

    ReplyDelete
  2. Kita pakai lip satin ni masa sanding. Gigihkan tanya MUA lipstick gapo dia pakaikan. Hahahaha. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi,, sebab cantek sangat kan kaler dia... jadi memang wajib la kena tanya ^_^

      Delete
  3. wah merahnya..cantik lieya tapi cam garang skit bagi akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer kak sebab akak tak pakai lipstick kan :) kena cuba yang slow2 dulu warna nya

      Delete
  4. arghhh cantiknya .. bebaloi mahal pun. tahan brapa lama ni dear?

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan pon tanggal sikit jerrr.... selagi tak buang selagi tu ada ja kaler nya :)

      Delete
  5. Wah wah wah ni yg kita berkenan ni ish kak lieya lanjew qila satu hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. lanje ,,, ohok2 ,, tersedak kak liya baca . kehkehkeh...

      Delete
  6. merah tu cantik.. tapi Ros tak pernah pakai merah, tak berani. hihi

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart