Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 21 March 2015

When almost all the cars on the road are J!

Assalamualaikum..........
Anyeaonghaseyo everyone..... ^_^
Ya Allah lama gila kot tak update kat sini... Rindu sangat dengan belog dan kawan-kawan , tapi masa selalu mencemburui membuatkan aku tak sempat nak bertandang ke sini......
Sebenar nya Liya nak habaq pi kat hampa semua yang Liya sekarang ni sudah berada nun di Selatan Tanah air, kat mana lagi kalau bukan di negeri Johor!
Caya tak , caya tak.... hihihihi................
Dah bos kita suruh mai sini kan so kita mai la nak buat macam mana ....
Dia nak suruh merasa environment yang baru....
So far setelah tiga minggu dok kat Johor ni , apa yang boleh saya katakan Johor ni memang makanan dia best-best belaka.........
Pastu murah giler to the point of pointless dan tak leh di terima akal. 
Tak dak lagi la termakan atau tersinggah kedai yang tak sedap even kedai tu hanyalah randomly pick ja..... Nanti lah saya kongsi di masa yang lain pulak pasai makanan ni kan.....
Walau apa pun saya tetap merindui bumi Subang yang telah saya duduki selama setahun.....
Doakan yang terbaik untuk saya kat sini ye.....

At new office ^_^



9 comments:

  1. fae pun lama x singgah sini.. dh tak aktif berblog mcm dulu dh..

    ReplyDelete
  2. Lama jugak akak x singgah sini...bz...kekangan masa yang mencemburui..all the best kat tempat baru....

    ReplyDelete
  3. Lya pun lma x singgah Cne, msti sronok kat tmpt baru

    ReplyDelete
  4. Lieya : dh sampai kohor nun..lamat betul tak update...rindu eh..selamat bertugas di tempat baru...makin berseri sekarang

    ReplyDelete
  5. Yeyyy..kalau boleh..rasa semua menu yang ada di johor ok..dah try tempe goreng makan dengan sambal kicap belum..jaga diri ye..

    ReplyDelete
  6. Selamat bertugas di tempat baru. Lepas ni slang cakap Lieya pun dah bertukar. Kot nanti ada banyak bunyi 'ek' bila bercakap. Hehe

    ReplyDelete
  7. ooo lieya dah bertukar kat JB dah ke
    alamak jauh giler nak balik kampung hehe
    btw selamat bertugas kat new office k

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart