Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 10 April 2015

Pemandangan yang di rindu

Assalamualaikum...............
Anyeonghaseyo beautiful people......
Esok kerja!! arrggghhh!! Dulu kalau dok Subang memang esok ni dah beraya sakan sebab cuti 2 hari seminggu , tapi kat Johor ni lain pulak sebab Sabtu halfday!
Too bad so sad. Tapi tak pa lah .. nak buat cemna kan... Dah hampir setahun bergembira kini tiba lah masa untuk bekerja keras pulak..... Mengantok dah sebenaq nya ni... Tapi nak jugak hupdate... 
Yelah, sekarang ni macam nak start rajin balik dah.. Sejak ada laptop dan wifi plak free..
(Free sebab aku stay atas opis jerrrr.. Wifi laju la.. kikiki)
Sebenar nya gambar kat atas ni adalah pemandangan yang di ambil dari tingkap office kat Subang tu la...
Selalu nya kalau bosan-bosan kerja memang dok bersantai kat tingkap sambil tengok pemandangan..
Sebab di seberang jalan tu juga adalah property syarikat aku kerja .
Tempat depa simpan segala barang-barang khazanah dan mesin-mesin..
Lama sangat dah tak tengok pemandangan niii.. Rindu nya alahaii....


Agak-agak bila pulak dapat kembali ke opis Subang ni... :(
Maybe kena stay kat Johor sampai pertengahan tahun depan...
Nasib baik makanan kat Johor ni sedap-sedap, kalau tak memang aku kelupoq atas lantai nak balik Subang semula... Apa pon harap-harap semua nya ok2 ja.... 

Bye!!

12 comments:

  1. dah la pi Johor tak bgtau...ingat ada kat KL lg :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihiihihihi.... Tu la x sempat nak info.... :( sorry yer Sally...

      Delete
  2. duduk johor dah akak? lama tu smpai pertengahan tahun depan. all the best kat sana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer la mazni..kak liya kat johor skrg,,, ^_^

      Delete
  3. Lamanya akak tak singgah sini sampaikan Lieya pi dok di Johor pun akak tak tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak Jun. saya pon dah lma tak berjalan kat belog kak ... huhuhu.. bz sgt sampai blog terabaiii

      Delete
  4. la kak liya kt johor skrg ni rupanya. mudahan cepat2 balik sini eh, kot2 sally nak jemput makan nasi kerabu lagi boleh jumpa lagi. eh eh. hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah tahun2 depan kalao kembali ke Subang lagi bleh la huhu

      Delete
  5. boleh lah melancong ke spore..sbb dah ada umah kt JB..ameklah peluang hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la k,el... hajat nya nak pi jugak la alang2 dekat niii... tapi salu pi round2 kat tepi laut tu nampak singapore dr jauh

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart