Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 2 July 2015

SEKSANYA MIGRAIN DI BULAN PUASA!!!!

Assalamualaikum................
Anyeonghaseyo beautiful people...........
Pagi tadi bangun ja tidoq kepala dah start sakit,,,,
sahur pastu lena balik, telan sebiji panadol , bila bangun sekali lagi still sakit......
buat kerja sikit pastu dah tak leh go on dah,,,
terus ja naik ke atas rumah dan tidoq sat.....
bangun alik still pening lagi tapi kurang dari tadi....
Since kerja memang banyak gila tak leh nak tidoq lama, terus turun kat opis dan kerja semula....
Perit nya migrain di waktu bulan posa camni tapi redha ja..
sebab sakit tu kan penghapus dosa...
tapi dlm dok pening tu pun sempat lagi pergi berbuka kat JB...
sekarang time tengah dok type ni pon masih pening lagi...
dear head, harap esok tak pening lagiii...

bye !!


3 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart