Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 24 December 2015

BIG BAD WOLF AT THE MINES

Assalamualaikum............
Sebenarnya ini first time ever aku menjejakkan kaki di Pesta Buku Big Bad Wolf.
Ini pun secara kebetulan ja sebab memang tak tau pun ada ...
Kebetulan sebelom bertolak balik ke Johor aku dengan Zahirah pergi the Mines sebab nak makan-makan ja tapi masa nak masuk tu lah nampak banner..
So apa lagi terus terjah masuk ke dalam..

Depa buat kalau tak salah kat The Mines Convention Centre..
Siap tutup jalan so mau tak mau memang kena lalu la tapi memang mau pon sebab memang nak pi pesta buku ni tanpa di paksa... 
Luas gila tempat ni semua nya di penuhi dengan buku ..


Memang teruja sangat-sangat sebab banyak sangat buku-buku ..
Sampai rasa nak pengsan ja sebab tak tau nak pilih buku apa...
Patut lah ramai yang suka mai pesta buku niii... ^_^
Rugi nya selama ni tak pernah tauuu :(

Price range dari RM5 ke atas  sebuah..
Ada jugak buku yang combo 3in1, 4in1, 5in1 dan macam-macam lagi...
BEs gila uolls nak pitam iolls rasa :)


Kalau tak kerana kena balik Johor, memang aku berkampung kat sini lah..
Boleh lah pilih buku yang best-best sambil baca sinopsis dia kan....



Mcm best ja buku kat atas ni haaaa... 
Masa ni serius aku main snap jer pic nii tak perasan pon buku tajuk apa..
Sebab nya dh kalut sangat pastu masa pulak suntuk ... sigh...




Hurmmmm... best nyaaa! harap next time aku bawak kontena utk beli buku kat sini ...
Tak sabar tunggu next Big Bad Wolf.. :)

Ni jer muka yang dapat snap... :)
Suntuk sangat masa nak selfie pon rasa tak sempat...





Yang ni depa juai poster kat luaq..
Ikutkan kat luaq dewan tu ada juai mcm-macam lagii.. 



Ini buku yang sempat aku grab ... ^_^
3 buah buku dari penulis gothic kegemaran ittew , VC Andrews dan 3 buah buku chicken soup ^_^
Buku V.c Andrews - RM8 x 3
Chicken Soup - RM10 x 3
Total knowledge RM54 hengget ^_^

Bye !!

10 comments:

  1. AAAAAAAAAAA JELES NYAAAA NAK CHICKEN SOUP YG HERE COMES THE BRIDE TU AAAA
    TU SUMPAH BEST HEHEHEHEEH <3333

    ReplyDelete
  2. bestnyaaa....lambakkan buku.....akak tak pernah pergi lagi Lieya

    ReplyDelete
  3. rm54 je not bad ahh teringin nak gi tp x pernah sampai sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dikk... rm54 utk buku yg kat kedai juai hampir 40 hengget.. berbaloi sgt ^_^

      Delete
  4. Hana memang tiap tahun tunggu BBW kat MIECC tu hehe. pergi juga tahun ni dua kali, itu pun rasa nak borong buku banyak banyak lagi :) http://haruno-hana.blogspot.com/2016/01/643love-note-page-1-of-366.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn... harap thun 2016 ni ada lagi sbb xsabar nak g lg ^_^

      Delete
  5. macam seronok je. :) salam 2016

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart