Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 21 December 2015

BOOT NOODLE AT SUNWAY PUTRA MALL

Assalamualaikum.........
Anyeonghaseyo beautiful people....
Last week aku pulang ke kampung halaman aka Perlis...
Seperti biasa pada hari Sabtu nan indah aku bertolak dari Johor ke KL dan bermalam di rumah adik aku di Sungai Besi ^_^
Aku bertolak dalam pukul 12 gitu dan sampai dalam pukul 4.50 gitu.
Jalan jem sebab ada accident kat Simpang Renggam kalau tak salah ...
Lepas dah sampai kat umah Zahirah tu kami terus menuju ke Butik Vendville sebab ada sale.
Lepas bershopping sakan tu kami menjamu selera di boat noodle.
Anih la yang ajak pi ^_^ 

Boot Noodle.... cantik dia punya banner kan... ^_^
Berkilauan .. eh banner ke org panggil.. ?


Aku - Milk Tea
Anih - Green Tea
Zerah - Lemon Tea..
Ketiga-tiga air best ^_^


Nak jugok selfie ada Boot Noodle kat belakang kan.. bukti ^_^

Dah pun sampai mangkuk-mangkuk boat noodle neh,,,
Banyak jugak lahhh kami order



Anak Pak Jalil bertiga ^_^

Ni bayam goreng ^_^ sedap gakkk 


Nampak dak muka aku jadi apa dah ?? 
Tension makan benda nii...
Rumusan nya kalau nak makan boat noodle cukup lah stkt 4 mgkuk.
Lebih dari tu memang tak masukk ^_^

ok bye






14 comments:

  1. uish botingkek-tingkek mangkuk tewww :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. yng banyk tingkat sangat tu budak2 tu yg hbeskan

      Delete
  2. 4 je????
    qila makan 6 ahahhahaahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaahahhaaaaa... ntah la qila. sejak dua menjak ni perut jadi sempit.. makan pon sikit.. heheh ada chance ke nak kurus :)

      Delete
  3. banyakkkknyaaaa...sedap ke kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan jugak sedap.. rasa cm bihun sup siam :)

      Delete
    2. hihi,bihun siam pun nana xpernah makan.xpa mana tau kot nt teringin nak p boot noodle :D sekarang tgk tmpat makanan best semua nak p. lagi2 kalau bukak fb. aduyai ^-^

      Delete
  4. memang kene makan banyak ke.. bertingkat2 tu.. x pernah pegi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sebab magkuk dia memang kecik jer. huhuhu

      Delete
  5. nak menangis teresak² tgk depa makan..sedap nmpk..lama dh teringin nak try boat noodle ni..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila2 try la.. kami pon 1st try jugak huhu

      Delete
  6. haihh dah banyak dah orang makan boat noodles ni. saya je yg belum lagi :( air green tea dia nampak sedap!

    ReplyDelete
  7. amboiii makan! bukan nak ajak tauuu! hahahaha...dah la lama x jumpa!

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart