Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 10 April 2015

Pemandangan yang di rindu

Assalamualaikum...............
Anyeonghaseyo beautiful people......
Esok kerja!! arrggghhh!! Dulu kalau dok Subang memang esok ni dah beraya sakan sebab cuti 2 hari seminggu , tapi kat Johor ni lain pulak sebab Sabtu halfday!
Too bad so sad. Tapi tak pa lah .. nak buat cemna kan... Dah hampir setahun bergembira kini tiba lah masa untuk bekerja keras pulak..... Mengantok dah sebenaq nya ni... Tapi nak jugak hupdate... 
Yelah, sekarang ni macam nak start rajin balik dah.. Sejak ada laptop dan wifi plak free..
(Free sebab aku stay atas opis jerrrr.. Wifi laju la.. kikiki)
Sebenar nya gambar kat atas ni adalah pemandangan yang di ambil dari tingkap office kat Subang tu la...
Selalu nya kalau bosan-bosan kerja memang dok bersantai kat tingkap sambil tengok pemandangan..
Sebab di seberang jalan tu juga adalah property syarikat aku kerja .
Tempat depa simpan segala barang-barang khazanah dan mesin-mesin..
Lama sangat dah tak tengok pemandangan niii.. Rindu nya alahaii....


Agak-agak bila pulak dapat kembali ke opis Subang ni... :(
Maybe kena stay kat Johor sampai pertengahan tahun depan...
Nasib baik makanan kat Johor ni sedap-sedap, kalau tak memang aku kelupoq atas lantai nak balik Subang semula... Apa pon harap-harap semua nya ok2 ja.... 

Bye!!

Thursday, 9 April 2015

Tempat Menarik di Johor : Johor Premium Outlet (JPO)

Assalamualaikum..................
Anyeonghaseyo beautiful people........ ^_^
Sedaq tak sedaq dah sebulan lebih aku kat negeri Johor ni.... Macam tak percaya ja kan...
Tapi itu lah hakikat nya..... Alhamdulillah di beri kesempatan untuk menulis pada hari ni... 
Laptop dah ok so apa lagi...... boleh lah update sampai lebam...
Cuma nya banyak sangat cerita yang nak di kongsi sampai tak tau nak start cerita yang mana dulu.


Beberapa minggu lepas aku dan Diana berpeluang ke JPO yang menjadi bualan ramai.
Nak tengok gak kan ada apa la kat sini yang ramai sangat dok mai... ^_^


So dah sampai ja mula la ambil gambar bukti yang kami berdua ni dah sampai sini...
Selfie je lah sebab tak dak orang nak tolong ambil gambar kita...


Masa kami pi sana ramai jugak lah orang yang bershopping sakan kat sana..
Aku dengan Diana just melawat kawasan ja sebab memang tak dak perancangan nak beli apa pun.



Banyak kedai yang kami jelajah ... even rasa macam harga tu murah dari kat pasaran tapi still tak mampu nak beli ,..... hihihi... lagipon aku bukan lah seorang yang gilakan barang branded pon...


Last sekali jalan-jalan balik dengan tangan kosong jer .....
Kesimpulan nya dari pemantauan saya kalau nak beli kat JPO ni rasa nya jam je lah kot,
Sebab nampak jam murah dari kedai biasa,,, Pastu apa lagi ye..
Victoria Secret, Carlo Rino, lagi-lagi.... tu je lah kot....
Kalau brand macam Vincci tu better beli kat mall biasa ja sebab yang kat JPO ni buruk ja... Oppssss..
Terlepas sudah..... Apa-apa pun lain orang lain pendapat nya .. ye takk...

Bye!!
Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart