Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 17 February 2016

ZAHIRAH TRIP TO JB PART 2

Assalamualaikum...............
Aduhaiii, lambat nya rasa nak menyambung cerita ni kan...
Busy ja memanjang sampai tak sempat nak update
Okay 1st day Zahirah mai Johor kami pi melawat Ct kat Pasir Gudang..
Tempat yang paling aku tak suka pi sebab jauh dan jem ^_^







Okey kita selfie dulu .....
Kami tiga beradik sama mak sama pak tapi Siti muka lain sikit sebab ikut muka pak..
Lepas jumpa Siti kami terus balik dan cari makan..
Siti sebenar nya malam tu dah nak berangkat balik Perlis ...
Thats y lah dia tak join kami jalan-jalan








Kami lunch dekat Restoren Pokok Ceri yang memang femes dengan makanan Kelantan.
Terletak betul-betul depan Persada... 
Kat situ memang ramai lah orang makan...
Berdekatan dengan tu jugak ada Tentera Johor punya tempat.
Refer gambaq bawah



Bangunan belakang sana tu lahhh nampak doppsss.. ^_^








Lepas berposing sakan kat situ kami terus pi JPO pulak...







Thats the end of our day...
Pemalas nya kan nak type.. tengok gambar je lah uolls since tuan belog ni malas sangat..
Bye!!





6 comments:

  1. Wahh berselfie2 ya smua...lieya da pindah kat jb ya

    ReplyDelete
  2. Pasir gudang..ala...kalau tak boleh jumpa...heeeeeeee..dekat dah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kalao kak ida wat knuri ajak saya g umah beraya ke saya pegi jugak even xsuka pasir gudang :)

      Delete
  3. Hohoho. Akak is back setelah lama tak update. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. update tak konsisten la dikk ^_^ hadoiii

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart