Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 31 January 2016

ZAHIRAH TRIP TO JB

 Assalamualaikum..........
Anyeong! Today is Sunday dan cuti day........
Alahai malas nya lah kan ... Rasa nak lena-lena ja... 
Saja up entry ni sebab gambar pon dah lama memerap dalam telefon...
Tak sure bulan berapa Zahirah , adik aku mai JB..
Masa tu dia tak kerja lagi dan laki dia kena jaga istana so dia pon maiii lah sini ^_^



Sampai ja kat JB terus pi makan-makan kat dataran...
Kat dataran ni ada jual makanan yang lori tu..
Ada steambot, rojak petis, tauhu bakar dan lain-lain....
Banyak sangat lori so boleh lah pilih yang mana berkenan..


Tu nampak dak lori kat belakang..
Lepas makan-makan sini terus balik dan lena untuk aktiviti seterusnya...







Keesokan hari nya tu baru lah kami bertolakk pi jalan-jalan..
Sebab hari Sabtu kami kerja so Zahirah lepak-lepak kat opis dulu lah  posing dua tiga 
empat das sebelom kami p berjalan..


OK dah bersiap nak gi jenjalan... Destinasi pertama ??
Tunggu...... :) muka cerah sangat sampai hilang hidung...

Bye !!


Tuesday, 26 January 2016

JB MURAL TOWN PART 2

Assalamualaikum semua!
Hai uolls dah baca ke JB Mural Town Part 1 ????
Well ini sambungan nya ... ^_^ Kenapa bersambung ??? 
Sebab gambar yang part 2 ni di ambil masa Zahirah mai cuti-cuti Malaysia kat JB hari tu.
Bulan berapa aku pun tak sure...........
So gambar nya ada yang berulang yer sama seperti part 1 tapi beza nya orang saja la 





































































OK thats all for now...
Just belanja gambar ja kat uolls semua...
Nak merasai kecantikan yang ada dalam gambar ni boleh terus datang ke JB town ye uolls

Bye!!!
Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart