Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 22 May 2017

HO CHI MINH TRIP - THE RAINING WEATHER

Assalamualaikum............

Anyeonghaseyo beautiful people and friends all around the world..

At the time when i went to Ho Chi Minh , i have to face rain everyday..

So a raining coat is a must when you have to go from place to place by walking ..






Kalau kat negara sendiri for sure tak pakai dah macam ni.

Tapi sebab kat negara orang kan dan ramai lak yang pakai macam ni so tak de lah keberatan sangat..

Walaupun terpaksa menempuhi hujan time nak pergi shopping, semua nya berjalan dengan lancar..

Kat sini kalau tak hujan macam ni panas ya amat ...

Keadaan panas nya sama macam kat Thailand ^_^

Okay ...next post will update about Mekong River ...

Bye!!



2 comments:

  1. Alaa x best klau jenjalan hujan..lieya pegi awal mei ke..hujan x menentu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye JM pertengahan may masa tuuu huhuhu

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart