Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 24 June 2013

DI TEPI PANTAI YANG INDAH

Assalamualaikum.. 
Anyeong haseyo beautiful people.
Liya here !
Skrg nak kongsi gambaq2 saya dan adik2
masa pegi umah mak cik kat Nibong Tebal, Penang .
Masa kami semua pi sana ,
Mak cik bawak kami pi pantai Batu Feringgi ok . 
So pagi2 lagi kami dah bersiap sedia.. 
Utk hari tersebut , saya telah 
meminjam tudung makcik. 
Tudung ala2 faridah ni saya suker sesangat.
Berlainan dr tdung2 instant yang lain.. 
Mak cik siap tolong seterika lagii .
Baik kan mak cik kiter .. hehehehe

haaaa.. dah pon smpai kat pantai.. 
Ni lah antara ahli2 yang pergi 
pada hari itu.. 
sorang lagi tinggai kat umah..
dia seniri xmau ekot. Rugi kan.

sapa yang amek gambar tu ?
Aha.. dah tentu lah mak cik.. ^_^





Yang baju kuning mustard tu la mak cik .. 
Mak cik kiter vouge kan. hehe
Mak cik adalah adik mak kiter yang paling bongsu.
Umur dia tua 3 tahun dari kiter tapi
so kami pernah membesar bersama dan
mak cik telah memainkan peranan sebagai mak cik
sejak kecik lagi.


Kami mai sini pon sebab nak amek gambar ja.. 
Ini adik aku yang ke 3. 


Tengok muka mak cik garang kan.
hehe..


Ha kat sebelah tu ada uncle ni dan family
tengah berpicnic.
Sonok pulak tengok  budak2 buat sandcastle..
Mak cik kata nanti kalo dia ada anak
kita bawak anak dia mai main.
Kita pon main skali.
Sebab kecik2 dulu tak penah sempat nak main ,
Sedaq dh besaq cm ni

Gambaq ni uncle tu lah yg ambil.
Dia seniri yang offer diri... 
Tq uncle..



Suasana pantai yang best..
Ada pulak yg ber camping kat sini,



Kami 4 beradik ...
Kesian Zahirah tak ekot.
Next time bawak dia pulak..


Tengok tu ombak memukul pantai
Masa ni memang ayaq pasang gila2.
Syok kalo dapat mandi manda




Ni adik aku yang bongsu.
Nama dia pon Su

















Siap2 amek gambaq tiba masa nya utk balik.
Bas kat belakang ni igt kami nak naik bas.
hehehhee.. Padahal kami dok posing tepi ni



Feeling dgn bunga2 kuning yang gugur,,
Di sini agak terserlah kebulatan aku,,
hehhehee,,,


Ini dia bukti yang kami pi kat Batu Feringgi.
Posing kat sini sebelom balik
Mak cik jadi jurukamera
Lepas pi pantai ni,
Terus ja kami pergi bershopping kat 
Queens bay..
Next time nak pi pulak umah mak cik..
Sebab best!
Mak cik nanti kan kedatangan anak menakan
mak cik yang comel2 ni yer..

until then.. 
Have a nice day!

6 comments:

  1. best nye jenjalan ngan adik beradik..sporting tu mak cik..comei2 adik beradiknya..siapa lah nak naik pelamin dulu yer heeee

    patutlah nama pun batu feringhi yer..byk betul batu kat tepi pantai tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liya g mn2 pon dgn adik2 ja JM. mak cik memng sporting pon.. yg nak naik plmin tu xekot masa ni.. bila2 Jm mai la jalan2 kat sini . hehe

      Delete
  2. opsss..baru perasan..dh tukar background layout rupanya :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. sj amek mood bru tu tukaq layout

      Delete
  3. Mudenya mak cik kak liya!! haha kater dh rajin update tp ni dh 5 hari x update kan haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela anis mak cik muda dan sebaya ja... heehhee... ish anis ni perli kak liya ye.. mood rjin ni kdg2 mai kadg2 dia p mcm tu ja.. susah la.. ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart