Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 12 November 2013

26 NOVEMBER 2013

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful and pretty people....
26 November 2013 adalah tarikh yang sangat keramat .
Kenapa ? Sebab tarikh tersebut adalah tarikh audit ISO akan di jalan kan.
Seperti yang pernah di mention sebelom ini, 2013 adalah tahun ke 3 aku handle
ISO punya barang seorang diri.. Tapi untuk bahagian Contract and Project sahaja.
Yang lain-lain tu di handle oleh PA Managing Director, Jessy dan dia pon buat seorang
diri tanpa di tolong oleh sesiapa pon..
Dia lagi lah kesian sebab dia punya item lagi banyak dari aku punya.
Kesian dia tak da sesapa yang nak tolong sebab geng-geng opis HQ sana
semua nya jenis mementingkan diri sendiri ...
Kalau tak dak kaitan jangan harap depa nak tolong.


Kelmarin aku terima panggilan telefon dari Jessy dan dia lah yang bagitau
tarikh tersebut dan dia cakap maybe hujung minggu ni dia akan datang
sini from KL bersama dengan Mr Goh , my boss.
So I am looking forward to meeting her...
She is Kelantanese .. :) See ramai sangat orang Kelantan yang connected dengan aku
Sapa berani cakap orang Kelantan perangai hudoh ? Tak da nya .
Mana-mana negeri pon ada ja manusia perangai hudoh..
Ok dah lari topik pulak dah.... Ada Satu berita gembira yang aku nak khabarkan.
Kemungkinan besar orang yang nak audit tu tak mai sini....
So depa audit kat HQ sahaja.. Melompat ja hati aku bila dengaq Jessy kata macam tu.
Tak payah susah-susah aku nak berketaq perut sorang-sorang kat sini.
Just bagi material yang aku dah buat kat Jessy .....
I really really hope memang betul lah sebab nya benda yang aku sedia tu tak banyak.
Means rekod from November to April ja pon.. so macam tak berbaloi kan depa nak mai sini?
So i am happy  happy berkuasa-kuasa .... YAHOOOO!!!
Tapi tak leh nak yahoo sangat la kan takut sat gi tetiba ja mai pulak ha mampuih aku,,
Nanti apa-apa pon aku update balik and let u guys know okay ?
Until then, Thanxx for reading! Bye...

8 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart