Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 27 November 2013

BUSY BEE ^_^

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people...
Alahai Miss LVJ busy sangat-sangat kawan-kawan sekarang ni...
Kelmarin seharian tak up entry... maklumlah boss ada... kerja pulak banyak.
Balik umah ingat nak berblog la kan tapi tiba-tiba ja kena serangan angin .
Jadi pening-pening memulas perut sampai tak leh nak main langsung...
Las-las tersadai ja atas lantai depan tv tu pastu terus lena..
Hari ni pon memang tak sempat nak berblog sakan-sakan..
Lani pon curi time sebab boss pegi site.... site pon dekat sangat ja so memang masa agak terhad.
Di samping kerja yang boss bagi bertingket-tingket...
So kena sabaq banyak-banyak la sampai boss balik ke KL pastu
dia kena transfer ke Johor ada project baru buat jambatan pulak...

Boss tanya kelmarin " You nak pi Johor ? " sambil dok sengeh

Aku pon sengeh ja tanpa jawapan .. Lantas dia pon berkata
" Johor jauh sangat kan .. Tak payah la .. You pi KL ja ... " sambil dok senyum....

Aku pon sengeh ja ,,, tapi dalam hati tu ... " Bila ??? "

Tapi langsung tak terkeluaq dari mulut aku cuma senyuman terukir di bibir ...
Saja tak mau gelojoh tanya... berita nak kena pi KL ni sejak bulan June lagi tapi
sampai sekarang masih berakaq di bumi Perlis..
Bukan nya excited nak pergi ke sana pon, Lagipon banyak sangat yang best ada kat
negeri ku nan kecik ni... Paling latest pon everyone mesti dah tau kan benda apa
yang tetiba wujud di Perlis ni yang buat aku sayang nak pergi jauh...
Tapi yang paling-paling penting sekali... my family and Totoi....
Okey lah nak sambung buat kerja dah ni... Tengok lah kalo sempat aku
akan buat sesi lawatan kat belog-belog kawan-kawan semua....
Kalo tak sempat tunggu lah malam ni yer... Miss LVJ kalo busy macam ni la...
Kalo tidakkkk , entry dia ja memanjang dok up kan kan... okeyyy bye....



P.s : Dont miss me too much ( Koya nya ... kahkahkah ... )

35 comments:

  1. busy betul harini ye,hehe
    nanti kalau dah siap semua kerja tu,mesti LEGA...hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu dik... hehehehe... harap2 cepat lah bos balik KL ( Jahat punya pekerja )

      Delete
  2. wahhhh dengaq macam bz sepenuh masa ni.. relax ms LVJ hehehe
    Lieya, mai lah KL.. nnt mana tau boleh jumpa :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaa..tu la full time bz ni baru lapang sikit kak... InsyaAllah kak kalo saya jadi pi KL saya cari kak nanti ^_^

      Delete
  3. dalam sibuk tu pun sempat lagi kuar kan entry baru..heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amek peluang curi tulang sat tadi.. kikiki

      Delete
  4. ni betul2 bz..sllu x bz pun
    hahaha sal tiba2 bz lak ni
    ada projek baru ke kt comp lieya tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak el pon perasan kan. heheheee.. project bru tu memang ada .. tapi bz ni sebab boss balik. Salu bos lepak kat KL tu yg dok goyang kaki ja .. kikiki

      Delete
  5. memg nmpk bz nyer sebab cr ayat pun laju kemain..je..hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tulis cepat2 takut tak sempat nak publish , bos plak masuk .. kikiki

      Delete
  6. wahh nampak macam busy sangat je. rajin2 ye buat kerja tu. chaiyokk! kalau stress sgt bekerja tengoklah gambar so ji sub muahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cdgan yang bernas tu mazni tapi kena tgk di handpon je lah kalo tgk di kmpter mmg xleh boss dok belakang kak. kikiki

      Delete
  7. fiza cuti hari nie.. selamat berkerja yer.. hehe...

    ReplyDelete
  8. busy kemain ni,buat kerja baik2 ye akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah mirza akak busy sangat2 siang tadi kerja bertingket2 .. hehe

      Delete
  9. Kalau pegi KL blh jumpa kak Sally :D Hehe. Musim busy skrg ni. All the best, sweet! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betol tu.. Sally awal2 lagi dh chop kak utk makan kat Seoul Garden .. kikiki.... tu la busy skrg nii... InsyaAllah esok2 lapang sikit kot ^_^ hope so

      Delete
  10. selamat bekerja lieya.. busy minggu ni..

    ReplyDelete
  11. selamat bekerja akak. sila lah update selalu~ nnti takdak tmpt nk komen2 dah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betol tu aefa kalo x update sapa lah nak tg jengok kak lagi kan.. ^_^

      Delete
  12. Slmt bekerja dgn busy eh lieya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. slmt buat kek dan roti yer sya ... kikiki ^_^

      Delete
  13. serupa la kita lieya, ujung tahun keje berganda

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu ainim ujung tahun selalu cm ni lah ^_^

      Delete
  14. Betoi2... Perlis tu walaupun kecik tetap di hati ahkak ni...rindu weyyyyy....

    Akak sibuk tapi buka juga blog kengkawan kecikkan kat hujung sampai sakit mata. Akak guna dua monitor satu boh bab kerja satu boh email tp bawah email tu ada blog rahsia...ahahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak ^_^ Perelih is always the best even orang selalu dok komplain Perelih ni tak dak apa.. nak apa tak tau... pelik ... saya xleh nak bt gitu kak. bos dok betoi2 belakang saya.. segala aktiviti memang boleh nampak la.. yg saya salu dok wt pn chating guna g talk time keja tu pon sbb gtalk wrna biru sma mcm excel... kikiki

      Delete
  15. btol..bila busy mmg x smpat nak bw kat blog..macam mana la nak update hari2 nii..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaaaa.. kak zuha kena cuba gak. saya kalo bz 1 entry sehari. kalo x bz 5 entry sehariiii.. ^_^

      Delete
  16. whoa . bertimbunyee kerjaa . btw , sihat dah ke ni ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan sihat la jugak deeya .. hehe ^_^

      Delete
  17. kak kena transfer KL ke? betul jugak tu duduk dkt negeri sendiri lagi best:)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart