Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 14 November 2013

CAN YOU GUESS WHAT IS MY FAVOURITE CARTOON CHARACTER

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people....
Saja bosan-bosan malam ni nak buat teka - teki la.
Semua orang mesti ada cartoon character yang di sukai dan of course aku pon ada.
Boleh dak hampa teka apakah cartoon tersebut ???
Kalo +Sally Samsaiman minat doraemon kan ,
+Hafiza AizZawa pulak minat hello kitty , eh betol tak ni fiza?
+nur hannis mohamad pulak minat sangat kat minion....
Liya pulak ??? Teka la kawan-kawan...
ala hentam ja sampai dapat yerrrr.. nanti Liya bagi jawapan nya bila ada yang boleh teka ...
Selamat Mencuba ... 


11 comments:

  1. Garfield..? Snoopy..? Spongebob..? :P

    ReplyDelete
  2. naruto.....hehehe ~ inuyasha....

    **nih semua karakter yang CP suka....hahaha !!

    ReplyDelete
  3. Monkey D.Luffy kut hahahha

    p/s isi tabung churp+ dan 8share :)

    ReplyDelete
  4. ha lieya suka detactive conan kot, hit me rebborn kot? hurm susah la lieya jarang pun cite yang lieya suka karton ke kami terlepas pandang ni hihi...naruto shipuden?

    ReplyDelete
  5. boleh teka banyak2 ke ni? heheh
    Sailormoon?
    Spongebob?
    upin ipin? hehehee

    ReplyDelete
  6. sailormoon? Hehehe..klik2 iklan blog ni

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart