Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 14 November 2013

CIRI - CIRI MENGETAHUI LELAKI JONGANG

Assalamualaikum......
Anyeonghaseyo beautiful people.....
Hari ni masa check Cik Nuffie kiter tetiba terjumpa keywords yang buat aku tergelak terbahak-bahak...
Keywords apakah itu ??? Cuba tengok yang aku highlight kat bawah ni....
Hahahahhahaaaahahahahahahhahaha!!!!!
Pelik gak sebab nya aku tak dak pulak cerita pasal ciri-ciri lelaki jongang dalam blog aku ni..
Tapi macam mana lah orang yang mencari tu leh sampai kat blog aku pon tak tau..
Setahu aku , aku ada lah jugak cerita pasal gigi tapi gigi jarang ja.... 
Kalo satu hits ja ok lagi ini tak 3 terus .. 
Tak tau la sama ada 3 tu adalah orang yang sama atau orang yang lain-lain..

Yang pasti nya aku pon tak tau ciri-ciri lelaki jongang ni macam mana ...
Ada ka sesapa boleh tolong mereka yang desperate nak tau pasal ni.
Boleh la buat satu entry tentang gigi jongang yer...
Yang aku tau nya kalo gigi seseorang tu jongang , di mulut dia macam kembung sikit kot.
Pastu dia punya suara tu kan bila bercakap dia lain sikit la..
Bunyi mengulum sikit kot.. tu ja lah yang aku tau..
Kawan-kawan ada tak ciri-ciri lain selain yang dah di sebut ?
Komen sikit yerr... Bye!_!


16 comments:

  1. sampai 3hits tu.. hehe.. setakat ini tak pernah lagi kenal dengan lelaki jongang.. lelaki bermulut sumbing pernah kenal, percakapannya bunyi sengau sikit..

    ReplyDelete
  2. ha ar kami pun x penah lagi kenal ngn leleki jongang hihi ....so x tau la ciri2 dia....

    ReplyDelete
  3. ahahaha..JM pun tumpang gelak sekali..ada jugak org cari info mcm tu kan..tak perlu cari ciri2..kita tgk pun dh tahu jongang ke tak..ahahah..lawak2..lawak..tapi tak per..boleh naik kan hits blog Lieya ni ahaksss

    ReplyDelete
  4. err... lelai yg search tu kot. die nak tau die jongang ke tak heehehe

    ReplyDelete
  5. haha tengok dari muka pun blh taw suda tu ;D

    ReplyDelete
  6. hahahaha nasib baik dia tak keluar halimah gigi jongang.. lagi haru biru hehehe

    ReplyDelete
  7. nak tau laki jongang ke tak tgk jela gg dia ..
    takan die tak bercakap .
    hahahaha

    pelik2 je diorang ni or myb u shud buat entri ni ..
    ad org request tu ..hikhik :P

    ReplyDelete
  8. bukan main hits tu lieya... wakakakaka....

    ReplyDelete
  9. ish3x.. macam2 orang sekarang ni kan kan? hehe..

    ReplyDelete
  10. ada ke ciri-ciri lieya..rasanya kat gigi je kut...he..he

    ReplyDelete
  11. Hahaha. Omgush! Hahahha. Apakah? Mcm mana pulak boleh pergi sini?? AHAKS!

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart