Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 3 November 2013

COLOUR OF RANGOLI

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people...
Terjumpa ni masa kat Tesco. 
Cantik kan  ?? Aku kalo benda-benda colourful macam ni memang suka sangat. ^_^






Cantik tak ??
Yang bawah tu dah messy dah huhu
Bye!!

31 comments:

  1. cantek~~ last year ada jumpa kat menara olympia~ kalo kat kuching ni mmg xkn jumpa benda2 cmni -.-''

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe sebab belah sana orang india tak ramai kot :)

      Delete
  2. smlm nmpk kat Ampang Point, hbs dah kena rosakkan dgn budak kecik..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai tecian orang penat buat di rosak kan pulak :(

      Delete
  3. kat tesco pn ada.. ok cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tetiba ja ada so apa lagi terus amek gmboo.. :)

      Delete
  4. cantik kalerfull..kat cne tak da

    ReplyDelete
  5. tanteknyaaa.... :D nak jugaaaakk

    ReplyDelete
  6. cantiknyaa. suka yg first tu, mmng colourful ^^

    ReplyDelete
  7. Kesiannya dh rosak.. Huhu. Akak tak buat ke? Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak teringin nak bt tapi sayang plak nak rendam beras tu dalam pewarna :)

      Delete
  8. td pergi mydin pown hana jumpa. hehe tp lom siap habis lg. padahal raya deepa dah lepas. ke raya deepa sama mcm kita sebulan? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. depa tu lambat nak buat lahh tu kan... rasa nya daya deepavali tak da lah sampai sebulan.. :)

      Delete
    2. oh tak sampai sebulan ke? haha hana tak tahu. :D

      Delete
  9. Replies
    1. aah... betol tu .. ikut kreativiti masing2 la kan

      Delete
  10. cantik.. mmg pandai sapa2 yg buat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena kreatif dan banyak bersabaq utk hasilkan benda ni :)

      Delete
  11. ada pertandingan koolam kee ? *betol kee deeya eja tuu* hihihi . dulu kat maktab deeya ada buat pertandingan ni . tapi sebab budak2 seni buat lawa giler , kelas kitorang takmenang pon . hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda ni panggil koolam ek. kak pon xtau hekhek :)

      Delete
  12. bkn senang nk buat mende nie.. mmg cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. kena banyak bersabaq baru dpt buat :)

      Delete
  13. wahhh...cantik...mcm2 corak ada...^^

    ReplyDelete
  14. Wow cantiknya.. Colourfull gitu..

    ReplyDelete
  15. First and second tu cantik Lieya..colorful...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart