Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 2 November 2013

HAPPY DEEPAVALI

TO ALL HINDUS FRIEND...
HAPPY DEEPAVALI... 

Hari ni nak pi beraya kat mana ??
Liya dan adik-adik nak pergi makan kenuri dan tengok wayang. ^_^

12 comments:

  1. sally duduk rumah je buat hantaran kakak -___-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow.. sally kreatif yer tak sangka ^_^

      Delete
  2. Assalamualaikum.. Selamat pagi.. hari ni tak tahu lagi nak ke mana.. tak ada plan pun sebab husband Ros keje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian nya dok umah ja la yer hari ni dan update entry ^_^

      Delete
  3. Happy Deepavali ! Kite duk rumah je :)

    New Entri : Final Exam dah Tamat !

    ReplyDelete
  4. seronoknya cuti ea. hana kena keje :(

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart