Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 19 November 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Assalamualaikum....
Anyeong haseyo beautiful people..
Hari ni Liya nak join segmen yang di anjurkan oleh Mak Dara iaitu
SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE .
Sebenaq nya sejak kelmarin lagi berniat nak menjoin segmen ni tapi tak
berkesempatan dan tengah down sebab Coby hilang.... :(
Okey lah firstly nak tempek banner blog Mak Dara dulu...

KLIK SINI UTK JOIN

Liya join segmen ni sebab segmen ni senang dan simple...
Just letak gambaq perasan comel ja kan...
Lagipon mak dara ni walaupon dah pernah masuk tibi tapi dia tak combong..
Ada time dia datang jugak jengok-jengok Liya di teratak buruk ni...
So tanpa membuang masa jom lah tengok pic yang macam comel je tu kan... ^_^

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Saja nak bikin surprise ^_^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ha,,, Muncung gitewwww... Tapi tak leh lawan muncung Mak Dara.. kihkihkih....
Mak Dara , saya tamak ... boleh tak saya nak letak dua gambaq saya ???
Boleh kan ..boleh kan..... Sebab tak leh nak decide yang mana 1 so letak dua-dua je lah kan,,,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Yay ni gambaq yang kedua tapi yang ni macam tepung gomak je...
Macam Lutong ja.... kat pic ada typo sikit okeyy..Nasib baik tak tulis lontong. hehehhee...
Gambaq ni nampak muka Liya putih sangat ni pon di sebab kan bb cream dan cahaya lampu..
Ceq baru ja mekap dan mekap pon tengah fresh lagiii.. 
Kalo dah berjam memang muka dah cayaq dah tak macam ni lagi.
Sebenaq nya ceq bukan lah seputih ini okay.... 
Mana tau kot-kot ada terjumpa tengah jalan kata dalam blog nampak cerah,
kat luaq gelap plak . memang fake.. pasai tu habaq seksiap.. hikhik... 
Okey lah cukup dah kot karangan ni ... Lagi banyak tulis lagi banyak melalut...
Okey bye.. Sapa-sapa nak join moh la cepat-cepat... 

27 comments:

  1. macam comelll jer..selamat bersegmen Lieya..

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya lieya.. menarik segmen ni.. :D

    ReplyDelete
  3. gud luck lieya..
    ehhh macam cantik jer..macam comel jer...macam kiut jer...

    ReplyDelete
  4. Memang comel jer...memang cantik jer...ahahha...

    Tak perasan pulak segmen tu kat blog MD.

    ReplyDelete
  5. bibir yang mahal tu,hehee..gudluck!

    ReplyDelete
  6. ehehe..
    antar 2 pnyertaan skali..
    ada can ni..
    shark pn br join.

    ReplyDelete
  7. Gahaha i like it when people enlarge their eyes! :D

    ReplyDelete
  8. lieya akak datang dari segmen yang sama...

    http://www.bubblynotes.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  9. cantik tau mata dear .. cute n cantik ..muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  10. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  11. dah macam Mak Dara sikit-sikit lieya!!!

    ReplyDelete
  12. gud luck akak~ tu spek yg akak beli tu ke

    ReplyDelete
  13. hihi,comey kak kai spek tu:)

    nana baru je join segmen mak dara ni,heee...

    ReplyDelete
  14. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  15. hi..singgah dr segmen yg same... :)

    http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  16. gud luck kaka. hik2. lotong tu apa? :D

    ReplyDelete
  17. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  18. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  19. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  20. cantiknya dia..

    salam perkenalan..

    datang singgah dari segmen yang sama..

    follow done. :)

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  21. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni..jangankan dua keping gambaq.. kalau letak patblas keping lagiii cheq sukaaaaa hehe.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  22. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  23. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart