Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 5 November 2013

SIMPLE SEGMENT #2 SALLY SAMSAIMAN

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people..
Hari ni kiter join 1 segment yg di buat oleh +Sally Samsaiman 

KLIK SINI UTK JOIN

Semua syarat-syarat telah diikuti so now jom kita ceta pasal Sally.. ^_^
Okey kalo tak salah la kan , kak Liya yang add Sally dulu,,
Masa tu mcm terbaca yang Sally tulis kat cbox kat Farah Bubbly.
So agak tertarik utk menekan sebab ada perkataan Korea di situ.
Dan di sini lah bermula nya jalinan persahabatan antara diri ku dengan Sally...
Bak kata pepatah sehari tak bertegur sapa terasa bagai 1000 tahun lama nya,
Begitu lah perasaan kasih dan sayang yang tertumpah untuk Sally .. 
Lagipon Sally ni seorang yang sangat peramah dan senang masuk dengan sesapa sahaja.
so memang tak hairan lah kalo ramai yang sayang kan dia. 
Suke sangat sebab ada jugak someone yang suka Korea ,
suka lelaki Korea macam real-real jatuh centa,,
Yes ! I am like that too even bukan nya dapat real-real tapi at least dapat 
hiburkan hati so why not kan..
Yang paham hanya lah yang mengalami sahaja okey...
Eh akak dah merapu lah Sally.. Hehehheee...
Pendek kata I am so honoured and proud to get to know the person named
SALLY SAMSAIMAN... ^_^

p.s : Harap dapat lah salah satu hadiah kiut miut tu tapi yang tulis atas tu eclas from the 
bottom of my heart okeyyy ^_^



12 comments:

  1. wahh rapatnya akak dengan kak sally. jeles3. haha

    #gud luck akak. hana pown join segmen kak sally :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama macam kita berdua jugak .. hekhekhek ^_6

      Delete
  2. selamat bersegmen dan semoga berjaya lieya.. :D

    ReplyDelete
  3. Good luck :D
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. gudluck kak:) m\nana xsempat join lg.hee

    ReplyDelete
  5. good luck;)

    http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. betul tu,kak sall ni memang seorang yg sangat sporting dan sempoi,hehe...saya pun kenal kak sally rasa macam dah lama kenal,hihi :) best dpt berkenalan dgn dia kan... btw,gud luck akak! :D saya pun join jugak :)

    ReplyDelete
  7. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  8. Salam sayang dr Sally! Thanks sebab join segmen yang super simple ni….

    boleh check entry penyertaan anda disini --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-simple-segmen-2-by.html

    ADA PENGUMUMAN PENTING KAT SINI --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/attention-announcement-kpd-peserta.html

    Lastly, best of luck ya!

    ReplyDelete
  9. Assalam.. datang lawat dari blog Sally..
    esok tengah hari pengumuman pemenang.. save the date!! =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart