Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 3 December 2013

A BIRHDAY GIFT FOR 1 YEAR OLD GIRL

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world ^_^
Nak mintak tolong bagi pendapat sat yer kawan-kawan..
5 hb December ni Liya dapat invitation ke hari jadi umah kawan Liya.
Anak dia sambut birthday nya yang pertama ...
So nak bagi hadiah kat si kecik tu tapi tak tau nak bagi apa ?
Any suggestion ???? Serius tak leh nak pikiaq hadiah selain pakaian...
Please help me.... tq ... ^_^


12 comments:

  1. stroller.. haha... mesti parents tu ingat kt lieya smpai biler2... bagi baby carrier pun okey...

    ReplyDelete
  2. toy kak. betul cakap kak rosmiza ali. toy pown ok jugak :)

    ReplyDelete
  3. mainan yg memerlukan pergerakan tangan @kaki ...bru boleh latih dia =)

    http://hanismasturina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. untuk 1st year baby better bagi toys je Lieya..

    ReplyDelete
  5. Bagi teady bear jer tapi bg yang besar ye...yeyyyyyyy...

    ReplyDelete
  6. Bg soft toy kan..mesti bby suka :)

    ReplyDelete
  7. Kalau my niece baju aje..toy pun ok kot lieya...

    ReplyDelete
  8. Kak, bagi mainan kat dia :D Yang main masak2 ke, magnet fishes ke.. Toys yang buat otak dia berfikir dan bergerak :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart