Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 6 December 2013

ADRIANNA SYAZ FIRST GIVEAWAY

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people.... 
Hari ni Liya nak join satu GA yang di buat oleh baking lover kita iaitu Adriana Syaz .. 

Jom join!
Syarat GA ni pon senang ja... Just letak gambaq hujan.. 
Sebab sya dia memang suka hujan... kan sya... 
so Liya dah pilih gambaq hujan yang macam kat bawah ni... 
peminat korea mesti tau kan tu sapa punya belakang..


I LOVE RAIN I LOVE YOU .... MUAH...

Jom la ramai-ramai support Ga ni... ok bye...


14 comments:

  1. jang geun suk oppa!!! haha..
    gud luck kak lieya :D

    ReplyDelete
  2. hehehe...rasanya dh ada yg letak ni kak...kalau tak silap sally..hahaha...best of luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yaka ... tak pa lah sally.... buat tak tau ja la... ^_^

      Delete
  3. Good luck yer....

    p/s: tak jumpa button untuk follow

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. button follow tu kat bawah header tuu..

      Delete
  4. Hehe..tima kaih lieya..sudi join ga sya..terharu..^_^..wah gmbar hujn pun letak gambar korea ni..hehe..i like ♥

    ReplyDelete
  5. gud luck kak lieya. hana pown join jugak :)

    ReplyDelete
  6. Good Luck... Jom meriah kan :D hehehee...

    ReplyDelete
  7. all the best,kak lieya! ^^ saya join jugak,hihi :) jang geun suk dgn yoona... haha...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart