Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 21 December 2013

LINTAH

Assalamualaikum.....
Anyeonghaseyo beautiful people...
Presenting .......... Lintah .. Hehehehe... Sapa takut lintah ???
Kiter takut jugak .. tapi bukan tahap geli geleman la.
Takut kalau dia isap darah kiter jaaaa.. ^_^
Gambaq ni ambil kat page fb Republic Of Anak Perlis ..
Ok bye.... Thanks for reading


8 comments:

  1. ms. k.el kecik2 dulu sllu g bendang..time tu famili k.el mmg ada sawah bendang
    k.el ada pengalaman tanam padi kt sawah taw..yg best time tu main anak air kt sawah tu best giler airnya laju n sejuk..lintah2 ni mmg xlari lah.sure k.el nah kena..kdg2 tu tiba2 ada kt tgn kt kaki..lintah kecik oklah lagi..tp lau lintah lam gambar tu..mau satu kampung k.el jeri haha
    pas2 ada lah satu stori tu..lau lintah2 ni k.el mmg takut..mulalah dok pikia2 dia masuk kat apom lah pas2 beranak pinak lam perut..haha kuar darah ms 1stime peod igtkan lintah dah beranak lam perut..rupanya dah baliqh hahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaaahahaha!!! kak el. lawak la sabaq je lah. Saya alhamdulillah setakat lani belom pernah lagi kena gigit dengan lintah. Even pernah gak main2 dalam petak bendang tapi lintah tak pernah naik atas bdan lagi la... cuma pacat tu selalu.. saya tarik2 sampai terputus dua .. hhehheee :)

      Delete
  2. besarnya lintah!!! *pengsan TT_TT

    ReplyDelete
  3. He he he qila takpernah jumpa lintah. Tak tahu lah takut ke tak hohohhoho :D

    ReplyDelete
  4. lintah ni bagus sbb dia isap darah kotor..tapi memang x beranilah nak sentuh sbb sy ni penggeli dgn menatang2 licin nih..kehkeh :P

    ReplyDelete
  5. besarnye.. Fiza pernah jugak pegang lintah bulat besar ibu jari sbb kene cabar.. hehe...

    ReplyDelete
  6. hana trauma dengan lintah. pernah masa berkubang dekat sungai belakang rumah atuk lintah tu hinggap dekat kaki hana. terkejut hana masa tu. haha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart