Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 16 December 2013

MAKAN - MAKAN UNTUK BIRTHDAY NINI

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world...
Hari ni nak kongsi gambaq sekitar majlis hari jadi Nini yang di buat kat opis ni 4 Dec lalu.
Macam besa lah kalo hari jadi mesti pizza atau KFC... So boring.
Tapi tak pa lah bersyukur ja lah at least dapat makan .. ^_^




Ni kek hari jadi untuk hari tersebut... Chocolate brownies..
Sedap gila sebab dalam dia ada kacang walnut. ^_^

Yang baju putih tu lah birthday girl. ^_^

Pizza .. ^_^


Pizza cheese yang terbaru tu nama apa tah

Yummy brownies. aku makan 2 ketoi amek hang sebab sedap sangat rugi kalo makan sikit

Semua pakat menjamu selera.


Ni lah Miss Lee, Anak tokey besaq kami... dia lah yang belanja
Makan kenyang-kenyang hari tu... ^_^
Kek yang lebih kami pakat tapau...Tak banyak gambaq yang kami amek.
Sebab ada satu Mr tu from HQ dia mai untuk meeting, so aku agak segan.
Segan-segan pon snap jugak la pic. ok bye
Tq for reading ^_^

21 comments:

  1. huh hurm arar sedap kek tu tapi kami rasa cpt muak la myb sbb mkn banyak kot... huhu sempat lagi nak snap gambar kami kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. muak ka? alahai ok ja la anis. perut hmpa kecik kot xdapat nak tampung hehehe :)

      Delete
  2. amboi mkn sakan akak dgn kak hannis yew! hehehe...happy belated for that baju putih amoi..hikhik :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. uissshhh biasa lah tu sally kalo bab makan no 1 .. kihkih ^_^

      Delete
  3. sedapnya makan.....bestnya jadi birthday girl...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. malu la kak jadi birthday girl . kalo makan hari jadi orang lain ok la hehehee

      Delete
  4. amboi sedapnya depa makan..hehe best la smbut birthday makan pizza..wuhuu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemu dah la makan piza . Muka pon dah macam piza dh

      Delete
  5. fullamak sedapnya kek..part makan makan nie yang best

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap ponnnn... makan berketoi2 pon sanggup

      Delete
  6. hannis & Lieya sama opis ka?? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yala kak zaza,, haha.. Saya la suruh dia pergi terjah kat zaza .. Kihkihkih

      Delete
  7. ermmmm dap nye kek...
    terliur....
    mengidam pavlova dr aritu xdp2 lagi nih. hahaahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suruh abe mu beli la cek.. ^_^ kat secret recipe

      Delete
  8. Replies
    1. Brownies tu lah paling sedap sekali ^_6

      Delete
  9. Happy belated birthday for her :)

    ReplyDelete
  10. Best kan Lieya bila ada makan2 kat ofis...bila dah tak keje ni kak ina rindu suasana tu :)

    ReplyDelete
  11. Apa jadi dgn kita punye Shoutbox kita ek?dah lama prob

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart