Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 9 December 2013

MONDAY!

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world.
Selamat hari Isnin utk semua yaaa... kelmarin busy gila langsung tak dan nak jengok blog..
Aku dan adik-adik pergi bershopping sakan so lani pokai dah....


Banyak sangat entry bergambaq yang pending insyaAllah malam ni cuba siapkan..
Nak buat sekarang pon semua gambaq-gambaq ada kat umah... :)
So satgi tengah hari ada makan - makan kenuri kat umah one of staff kat sini..
Kenduri anak dia kawen so boleh lah makan sedappp.. kikiki, ^_^
Okey lah .. bye for now.. nak bw blog kawan-kawan pulak ni.. 
Thanks for reading 

18 comments:

  1. tak sabar nak tunggu entry bergambar tu.. :)

    ReplyDelete
  2. Sekarang ni kan musim cuti sekolah.. kenduri pun banyak.. hehe :-)

    ReplyDelete
  3. bestnye shopping.. nak tahu jugak shopping kt mn..

    ReplyDelete
  4. salam pagi isnin lieya.. wah.. best dapat makan kenduri.. :D

    ReplyDelete
  5. semlam pun saya pegi kenduri,hehe... cuti sekolah,memang bayak orang buat kenduri kan? hehe :)

    ReplyDelete
  6. Bestnya dapat shopping sakan. Hihi. Selamat hr isnin kak. Selamat bekerja ;)

    ReplyDelete
  7. sy belum tahap pokai...tapi kena berjimat haha kalau tak alamatnya hujung bulan pokai haha

    ReplyDelete
  8. dah tukar header nampak.....ohsem.....:)

    ReplyDelete
  9. happy monday kak lieya. wahh seronoknya shopping. hehe :D

    ReplyDelete
  10. Salam Isnin Lieya...no blues-blues k...

    ReplyDelete
  11. bile lagi ade kenduri kak? nak makan free ni hihihi

    ReplyDelete
  12. Aip leya..wuu..lmbtnya sya snggh..mlm bru line tenet lju..jd kna la jd bekmen tuk bw blog kengkawan.. :)

    ReplyDelete
  13. Haha tau takpe. Isnin terasa lama gila. Yeahhh akhirnya dah selasa pun hehe

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart