Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 17 December 2013

SI COMEL MAMAM IKAN YUMYUM....


Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people..
Terjumpa picture ni kat Fb adik kiter dia yang snap pic ni...
Walau tak nampak muka sure si kecik ni shomellllll sangat...
Kalau la dia ada di sini kan dah ambil bela tapi sayang nya ni Kucing KL :(
Sedih... sedihhh... Tapi dia comel la ... agree tak ???
Kat sini dah cari merata tapi tak jumpa yang kecik macam ni....
Sebagai pengganti coby yang hilang dengan penuh misteri.
Kenapa misteri ..? Coby hilang dalam rumah bukan luar rumah..
Masa bangun Subuh dia dah tak ada dah... Kami geledah 1 umah tak jumpa.
Kalau mati tersepit sure ada bau kan tapi until sekarang tak da pulak bau yang kurang enak..
So sampai sekarang still menjadi tanda tanya.... Tapi kami redha ja..
Dah takdir kan.... Ok lah bye... Tq singgah baca :)

23 comments:

  1. misterinya coby hilang..emm mgkin dia keluar dr mn2 lubag..mcm kucing sy dulu keluar melalui ceiling..baru perasan sbb melalui lubang ceiling tu la dia masuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi dia kecik lagiii... tak pandai panjat tinggi2.. kat umah pon memang tak da lubang untuk keluar :(

      Delete
  2. misteri btl cara coby ghaib..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang misteri dan tak boleh di terima akal

      Delete
  3. hahaha macam lawak je hilang dalam rumah..
    entah2 kucing tu dah bertukar jadi patung kot Lieya.. hahahha

    ReplyDelete
  4. Jgn sedih2 tau lieya..nnti coby blik la kut..kucing pndai cri jln blik kn sllunya.mak sya ckp :)

    ReplyDelete
  5. kalau orang dulu2 kata mesti diculik bunian hehehehe

    ReplyDelete
  6. Ni kalau anak pompuan nampak gambar anak kucing ni mesti menjerit suka...susah dah nak jumpa kucing warna ni kan...comel :)

    ReplyDelete
  7. memang comel kak lieya. baka mcm nie susah nak jumpa. huhu yeke coby hilang macam tu? lahai. tak apa akak. mungkin ALLAH akan gantikan dengan yang lain. siapa tahu? :)

    ReplyDelete
  8. alala comel kalau di bela gemuk nie kucing

    ReplyDelete
  9. cantiknya bulu dia..mesti seronok makan ikan tu!!!

    ReplyDelete
  10. kelmarin cik abang mintak carikan anak kucing.. kempunan dia sampai dh standby whiskas.. adoyai.. mana nak cari ni..

    ReplyDelete
  11. Lagi sedih masa tengok 'mayat' kucing saya berdarah-darah sebab kena langgar dengan kereta. Sayu sangat bila teringat.

    ReplyDelete
  12. sedanya ikan goreng...kusing zaman dulu mkn je ikan mentah..kadang isi perut ikan pun dia mkn..itu kucing di kg JM lah....tapi skrg ni kalau bg yg mentah x mahu nk makan..bagi yg dah di masak rebus ke goreng ke...baru mkn..

    ReplyDelete
  13. tak nampak muka pun comel..cantik warna bulunye..rare

    ReplyDelete
  14. coby xbalik2 ye.. sedihnye.. tgk pic si kecik ni pon sedih.. teringat kucen kat umah :(

    ReplyDelete
  15. coby keluar umah waktu lieya tido kot.. kucing cokolat nie pun comel..

    ReplyDelete
  16. Maybe masa coby keluar lya tak sedar kot.. sabar k..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart