Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 2 January 2014

AZAM TAHUN BARU

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people all around the globe...
Happy new year!!! 2hb Jan baru gatal nak ucap Happy new year kan.. hikhik...
Busy tak sempat nak ucap kelmarin... yela kemarin iolls cuti so tak sempat la .
iolls pergi jalan-jalan dengan adik dan sepupu shopping-shopping sikit.. ^_^
Untuk tahun ni punya azam rasa nya macam tak ada yang berubah sangat la..
Sama ja macam tahun lepas ... AZAM BARU TAHUN 2013 ...
Tak mau dah senarai lain letih hehheheee...
Apa-apa pon harap tahun yang baru ni akan lebih menggembirakan untuk kita semua.
2014 adalah tahun yang mencabar sebab untuk sekian lama nya
terpaksa hidup di perantauan setelah 5 tahun berada di kampung halaman yang indah...
Sama-sama lah kita doakan untuk kesejahteraan kita bersama ..
Sekian ... ^_^

45 comments:

  1. Selamat Tahun Baru Lieya!!

    Hidup di perantauan?...pindah ke mana pulak tu

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru dear...

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
  3. anne xtau lg apa azam taun ni.. hehe..
    smoga azam kak lieya akan tercapai taun ni.. :)

    ReplyDelete
  4. yup..
    teruskan dgn azam tahun lepas dan hidup berguna utk org lain :)

    ReplyDelete
  5. happy new year! semoga tahun ni bawak beribu kebaikan!:)

    ReplyDelete
  6. azam yang belum terlaksana..teruskan..yang baru tersemat di hati..usahakan ok..insyaAllah you can do it la dik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy new year kak PD :) tq kak utk kata2 support

      Delete
  7. azam buat masa ni...

    " baca org lain punya azam..hahaha"

    ReplyDelete
    Replies
    1. baca ja pon ok gak sally . kot2 dapat inspirasi utk jadikan azam sniri :)

      Delete
  8. semoga semua azam akak tercapai..amin :)

    ReplyDelete
  9. Azam ida nak cepat2 habidkan study ni hehehe... (Padahal baru nak masuk sem 2)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dun worri la ida.. kejap ja masa berjalan nati habes lah stdy tu ^_^ happy new year !_!

      Delete
  10. Wish you a great & blessed year Lieya!!!

    ReplyDelete
  11. Ameen :D
    Sama2 lah sejahtera huhuhu

    ReplyDelete
  12. Slmt thn baru lieya..sya takde azam thn ni..hehehe

    ReplyDelete
  13. HNY 2014 Lieya.. mst banyak azam nye kan smpai tak tertulis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy new year fiza :) azam tak tercapai yg banyak tu hehehee

      Delete
  14. my goal for 2014 is to accomplish the goals of 2013 which i should have done in 2012 bcoz i promised them in 2011 and planned in 2010 (ms)

    ReplyDelete
    Replies
    1. woisssshhhh kira nya yang dari tahun 2010 lah... ? Good luck tau !_! happy new year

      Delete
  15. wah kak pindah subang da ye,tahniah2,heeee..moga akak dapat sesuaikan diri keja kat tempat baru:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela nana ... kena transfer.... :) happy new year nana

      Delete
  16. Selamat Tahun Baru Lieya.. Semoga tahun nie akan lebih baik dari sebelumnya.,=D

    ReplyDelete
  17. selamat tahun baru 2014 lieya.. semoga suceess selalu.. :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart