Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 28 February 2014

MY NEW TWIN NEPHEW !!

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people........
Remember yesterday entry about my newborn twin nephew ???
Kelmarin tak da gambar nak di kongsikan dengan kalian semua ..
So hari ni nak tunjuk sikit kat semua wajah anak buah pertama dan kedua saya ^_^

Ini lah dia sepasang baby kembar yang tak seiras tapi depa share uri yang sama.
So si perempuan dah makan semua makanan yang si lelaki jadi
si lelaki ni kecik la sikit dari dia.....

Baby Lelaki : Muhamad Irfan Rizqi
Baby Perempuan : Nur Areesha Qadrina.

Tak sabar nya nak balik minggu depan jumpa mereka berdua .......
Best nya dapat anak saudara... hikhik......

13 comments:

  1. alalala comelnya lieya..rasa nak cium2 baby baru lahir.bersih suci & wangi

    ReplyDelete
  2. so skun dah jd mkcik lieya ek
    hehehe tahniah
    comel2 belako twin ni aihhhhh
    bila iols nak meletop ni aihhhh haha

    ReplyDelete
  3. bila twin ni lieya mesti ada salah sorang yang kecik, siapa kakak/ adik , atau abang/adik ni??? bestnya dapat twin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. depa kata yang perempuan tu kakak... ada kawan kata yg kecik sepatut nya jadi abg.. tu saya pon konfius dh.. huhu..

      Delete
  4. alahaii..merahnye bibir..meh kat auntie meh.. =)

    ReplyDelete
  5. subhanallah... comelnya mereka.. nama pun sedap n indah...

    ReplyDelete
  6. bestnya dpt sepasang.. kembar plak tu..

    ReplyDelete
  7. kembar.. sepasang pulak tu.. pemberian Allah.. Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  8. Dua sekali habaq hang!

    Tahniah Lieya...syok nya gomoi baby...

    ReplyDelete
  9. tahniah lieya..
    wahh syoknya dapat kembar sepasang..
    comel plak tu..

    ReplyDelete
  10. dua-dua comel.. tahniah kepada kakak lieya.. semoga membesar jadi anak yang soleh dan solehah.. :D

    ReplyDelete
  11. bestnya dapat baby kembar laki dengan perempuan!
    comeinya..hehe ^ ^

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart