Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 3 March 2014

BALI TOURIST GUIDE ( PEMANDU PELANCONG BALI)

Assalamualaikum.............
Anyeonghaseyo dan hai untuk semua......... ^_^
Di sebab kan sedikit masalah teknikal , entry mengenai Bali tak dapat di update..
Tapi hari ni Liya just nak kongsi something kat hampa semua..
Kalao nak pergi Bali mesti perlukan tourist guide kan ?
Tak kira lah nak pergi by group atau by couple atau sorang-sorang pon....
Kalao ada yang berminat boleh hubungi tourist guide yang kat atas ni...
Yang tengah-tengah tu ok ? bukan ke tiga-tiga tu.. hikhik...........

Nama dia : 
I Wayan Ardiana ( Ardi)

Email :
wayan_bali2@yahoo.com

Contact No :
+6281 23622515

Kalau merancang nak ke Bali boleh contact dia awal-awal.
Mintak quotation dengan dia dan kalao berpuas hati boleh la..
Dia ni baik orang nya peramah dan suka bercerita..
Dia jugak selalu bagi tips-tips untuk membeli belah ............
Contoh kalau orang muslim dia akan bawak pergi ke kedai yang halal....

Ok setakat ini sahaja dulu........ Sehingga bertemu di lain waktu..
Adios Abestos Amigos ^_^



10 comments:

  1. Wah bestnya Lieya! Terus kak uni rasa nak pergi Bali!!

    ReplyDelete
  2. bolehlah try contact ni kalau nak ke bali...

    ReplyDelete
  3. Akak pn lebih selesa pakai khidmat tour guide kalau bercuti ke luar negara.. bukan apa tak payah pening2 and sesat2 bagai.. =D

    ReplyDelete
  4. Kebanyakakn pemandu pelancong kat Indonesia memang ramah2 belaka dan pandai pasang econ kat hati pelacong Malaysia tau...ahahhaa...

    ReplyDelete
  5. okay, sally simpan utk kakak sally :D

    ReplyDelete
  6. tima kaseh untuk ini kak..kalau ad rezeki nanti boleh la contact yang ni..hehe ^ ^

    ReplyDelete
  7. berguna perkongsian lieya ini.. mana tahu satu hari nanti akak nak pergi bali boleh cari entri lieya ni..

    ReplyDelete
  8. bilalah iols nak terjah bali ni
    teringin gak nak rs suasana kt bali tu cm mn huhu
    wak ni nti iols take note ekeke

    ReplyDelete
  9. time kasih lieya atas perkongsian.. duk2 cari juga info cm nie.. risau jugak nak pegi negara luar nie kalau tak dpt tourist guide yg boleh dipercayai..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart