Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 12 March 2014

Dalam cerah pun kena Tindih ?

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people..........
Suasana masih lagi suram di sebab kan MH370 yang masih belom di jumpai....
Marilah kita terus berdoa agar MH370 kembali kepada kita... amin..
Semalam aku dan budak umah layan ceta My Love from the star ...
Dah lama ceta ni main kat Korea dan televisyen kan......
Dah lama jugak aku download cerita tu tapi tak sempat nak tengok sebab
laptop aku rosak selepas di baiki under warranty..
Semalam sempat habis setakat episode 3 sahaja sebab memang dah mengantok gila.
Time tengok episode 3 tu pun memang kepala ni dah ke tepi kedepan dan kebelakang sebab mengantok.
Habis ja cerita terus beradu kat katil....
Seingat aku la kan aku baru ja nak terlelap tapi terasa macam something.
Mata tak dapat buka badan pulak tak leh gerak........
Dalam hati aku , " Pasang! memang kena tindih dah ni !"
Sedaya upaya aku berusaha melepas kan diri dengan membaca ayat kursi.
Hampa bayangkan aku tidur mengiring sambil pegang kipas.
Aku rasa kipas di tangan aku tapi tangan tak leh gerak.
Dalam beberapa ketika akhirnya aku berjaya melepas kan diri!
Alhamdulillah .. Masa tu Diana pon belom tidur lagi.......
Macam tak percaya kan , dalam cerah pon dia boleh mai tindih....
Sebab kami berdua memang tidur dalam cerah setiap malam sebab takut.. hikhik :)

11 comments:

  1. lya pun selalu trkena..hari tu masa lya tidur siang..lya baca al-fatihah & kursy barula dpt trsedar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lya pon kena jugak ye... :) rasa lepas kawen maybe tak kena la kot kan

      Delete
    2. Huh! Lagi kerap kena tidih...larikkkssss....

      Delete
  2. dulu k.el studi sllu gak kena tindih
    tp sejak dah kawin xnah kena lagi
    mmg lau kena tindih mmg payah nak bgn kdg2 kena bc byk2 kali baru boleh
    sbb tu lain kali lau nak tido bc ayat 3kul tu ngan ayat kursi

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda tu mcm takut kat lelaki la kak el...
      kawan sy pon lepas dh kawen terus dia tak kena ganggu dah :)

      Delete
  3. uikk dalam cerah pun boleh kena tindih??? akak memang takut tidur dalam gelap...mesti ada lampu tidur macam mana pun...

    ReplyDelete
  4. adoilah...dia dah tak kira malam atau siang dh eh...eee seram betoi..

    ReplyDelete
  5. dulu masa duk dekta asrama kawan miza selalu kena tindih..takut jugak..

    ReplyDelete
  6. kak,, sy pun pnah kene tghari buta.. around 12pm mcm tu.. mmg scary... mulut terkunci... alhamdulillah.. kuatkan jugak diri nk menjerit takbir.. akhirnya dpt jugak bngun

    ReplyDelete
  7. uikss scary jg eh..
    sebelum tido basuh kasi dulu tau lieya.. lps tu baca ayat2 apa yg patut..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart