Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 6 March 2014

Frust Menonggeng dan tertonggeng

YOU ARE WORKING SO HARD FOR 6 YEARS ONLY TO HEAR
PEOPLE SAY " Kau buat apa ja masa project dulu"

Ok fine thank you very much.... Mari lah kita bersangka baik...
Belajar dari kesilapan... But still how can a person judge another person
from the stupidity they remember from the past ? .......

Sigh....

17 comments:

  1. orang mmg tak ingat ape yg kita buat baik, yg buat jahat je ingat :D

    ReplyDelete
  2. sabar ya lieya..biasala tu bukan semua org ingat kebaikan yg pernah kita buat.yg buruk je selalu kena ingat

    ReplyDelete
  3. tulah bila salah skit mulalah hat dulu2 pun duk ungkit
    mulalah cari silap kita
    mulalah itu x kena ini xkena
    xpelah sabar je lah..dah keje makan gaji

    ReplyDelete
  4. bnda yang tak baik senang je orang ingat..
    sabar ok kak lieya
    bia kan je org tu..

    ReplyDelete
  5. biasalah tu lya...takpe...chill je ea..

    ReplyDelete
  6. chill dear, people are like that, they love to judge without looking at themselves...

    ReplyDelete
  7. Orang tak akan pernah puasa hati dengan kita ada ja komplain itu ini, sabar jelah. Anggap itu sebagai motivasi utk memajukan diri.

    ReplyDelete
  8. sabar je la wahai hati bila orang ckp cam tu..hhrrmm..

    ReplyDelete
  9. biasa la tu..realiti memang memedihkan..masa projek still go on carik2 kita..bila dah abis, daha lama abis..dah tak ingat dah..tapi still keje untuk projek y ada kan..betul tak?
    chill!!

    ReplyDelete
  10. dah tu takkanlah nak buat rakaman video utk setiap projek yang kita handle, kan? nak rakam setiap kerja yang kita buat supaya kita boleh ulang tayang 6 tahun yang akan datang?

    orang pelik-pelik ni sentiasa ada di mana2 lieya... yang masalahnya ialah, diorang tak sedar yang diri diorang tu yg pelik. hahahahahaha...

    ReplyDelete
  11. haihh tak ingat jasa betul org yg cakap cmtu.

    ReplyDelete
  12. memang macam tu ...orang kalau bab mencari salah orang lain memang hebat

    ReplyDelete
  13. Chill k..that is real lieya...jarang yang akan ingat kebaikan kita . Tapi kalau yang silap tu memang ramai akan ingat..he..he

    ReplyDelete
  14. naikkan semangat Lieya.. saje nak bg moral down.. percaya pada diri sendiri..sabar jer..

    ReplyDelete
  15. Sabar ye lieya.. jgn sedey2..chill okey.. =D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart