Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 10 March 2014

Lari dari Mulut singa , masuk dalam mulut buaya !

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people dan selamat pagi .......Ramai pulak yang menyangka Rama-rama dalam perut aku semalam adalah petanda yang baik..
Aku balik kampung 2 hari (Sabtu dan Ahad).
Pagi tadi la baru ja sampai kat sini ... Rancangan asal turun KL..
Tapi di sebab kan bas tu lalu Shah Alam aku pon turun Shah Alam naik teksi..
Pastu kena katok kepala dengan pakcik teksi sebanyak RM43 ...
Tambah lagi RM5 boleh beli tiket balik Perlis woooooo....
Sebenar nya rancangan asal aku nak turun KL pastu naik LRT kat Pudu dan pergi
ke KL Sentral dan naik bas untuk balik ke umah sewa....
Sebab ini lah yang aku dok berdebaq kedebaq kedebum sebab seorang diri
dan 1st time pulak tu tapi bila dah turun di Shah Alam rancangan terus berubah..
Walaupon tak da debaran tapi duit pulak lah rentas..........
So next time memang tak lah kot kan nak naik teksi.. RUGI !
Ok lah ....... So now here i am again at a place far away from my family.....

Bintang hati ku..... sangat comot dia... dah tak sayang kat kak liya dia dah lani..
Dia sayang mak dia ja... totoi oh totoi.. Missing u already.sobs sobs

Gambar semalam .... sebelom berangkat.... jumpa lagi next 2 month , InsyaAllah.......








 

10 comments:

  1. hahaha...sally takde komen pape tadi..ihiks...Lorr...awat byk sangat tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah bukan sally ler tu.. sally komen macam lain kan.. entah lah sally uncle india tu amek kesempatan la pepagi buta biasalah

      Delete
  2. yg penting selamat.
    btwn naik teksi sorng2 ..seriau jgk jauh2..

    ReplyDelete
  3. ololo... rindu la tu kan kucing dye.. >_<

    ReplyDelete
  4. tu yang tak suka naik teksi bandar nie..sesuka hati je ambil kesempatan..eh...amik no flat kete dia tak

    ReplyDelete
  5. Lain kali make sure jangan naik teksi sorang diri di awal pagi. Lain kali hati2 duit rentas tak apa bimbang jadi benda buruk yg lain.

    ReplyDelete
  6. len kali lieya sebelom naik kena tanya dulu..
    sesuka hati jer nak katok..

    ReplyDelete
  7. alala cian totoi kena tinggal ngn mak dia :)

    ReplyDelete
  8. lor..itu ke sebb nya rama2 beterbangan dalam peyut hiks..suspend je tau heee

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart