Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 3 March 2014

MAMONDE - Age Control Power Serum

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world.
Hari ni masa nak dengar lagu Korea kat You tube tiba-tiba muncul iklan 
yang macam kat bawah ni ...........


Selalu skip ja iklan tapi kali ni macam menarik ja kan...
Cara depa buat iklan ni nak habaq betapa berkesan nya produk ni
untuk anti aging sampai kan muka si lelaki tu dari zaman Joseon Dynasty 
sampai lah ke zaman moden tak tua-tua pon..
Actually memang lah tak logik kan. tapi menarik untuk di lihat..
Di tambah pulak model nya Siwon Suju lagi lah buat peminat resah gelisah nak pergi beli..

Cenggini lah rupa nya benda Serum ni kawan-kawan...
Rasa nya antara bahan-bahan yang di gunakan ialah bunga-bunga tu...
Bagi saya lah kan memang tertarik dan rasa berminat sangat nak beli.
Harga RM100++ ... Depends tempat la. tapi yang ni harga online.
Saya tak juai tau .. just nak bagi sedikit info..
Ok daaaaaaaaaaaa... ^_^

13 comments:

  1. sesekali dengar lagu korea best jugka kan..

    ReplyDelete
  2. cara pengiklanan dia berkesan jugak ni kan. sampai akak rasa nak beli :)

    ReplyDelete
  3. Bunda singgah petang isnin...bunda tak pernah dengar lagu korea...hehe

    ReplyDelete
  4. salam. hihi sekali sekala saja dengar lagu korea :D

    ReplyDelete
  5. jangan2 lieya dah terpikat nak beli produk tu ahh hehe

    ReplyDelete
  6. macam macam cara age control sekarang ni kan lieya... ^_^

    ReplyDelete
  7. dah lama xtgk iklan korea.. seronok.. kkdg boleh jd citer.. hahaha..

    ReplyDelete
  8. mama selalu jugak dengar lagu korea, tapi buat goyang-goyang kepala je lah.. hihi

    ReplyDelete
  9. siwon mmg hensom.. pandai depa cari model..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart