Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 9 March 2014

MEMORY OF BALI - Part 3 (1st Destination - Uluwatu temple)

Assalamualaikum.........
Anyeonghaseyo beautiful people........
Jom sambung cerita percutian aku di Bali.......... aduh basi sudah. kan...
Okay hari ni nak cerita hari pertama aku kat Bali.....
destinasi pertama kami semua adalah Uluwatu temple.....
Mesti ramai yang pernah tengok tempat ni..

Ramai gila orang yang mai tempat ni masa kami sampai....
Nak sampai ke temple tu memang letih dulu la sebab agak jauh jugak nak berjalan

Orang yang pakai pakaian yang nmpak lutut kena pakai kain dan yang pakai
tutup lutut pulak kena pakai kain kecik untuk tutup pusat..



See.. uluwatu ni terletak di tebing laut so pemandangan kat sini memang cantik


Tuan belog. muka letih sebab terus berjalan selepas mendarat di Bali,
Masa ni terasa agak melekit jugak la sebab nak sampai ke Uluwatu kena berjalan jauh dan
permukaan jalan pon berbukit so peloh tu tak tau nak habaq la memang banyak



Ni pintu masuk temple :)








Kawasan temple uluwatu









Aku tak tau nak tulis apa..... tengok gambo pon dah memadai kan.........
Next time aku update lagi k.... papai.....

7 comments:

  1. No wonder lah ramai nk ke sana view sgt cantik, kelakar plak tgk tali ikat perut tu perlu ke nk tutup pusat katanya heeeeeNo

    ReplyDelete
  2. cantiknye pemandangan.. tenang aman dan damai jer..

    ReplyDelete
  3. cantikla pemandangn laut tu lieya..tenang ja nampak

    ReplyDelete
  4. knapa kena pakai kain..hehee...cantiknya pemandangan dekat situ..tepi laut pulak tu :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart