Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 17 March 2014

MOVIE WEEKEND (300: RISE OF AN EMPIRE)

Assalamualaikum.................
Anyeonghaseyo pretty people...........
Sabtu lepas aku berkesempatan menonton movie yang bertajuk 300: Rise of An Empire....
Ramai pulak yang kata tak best cerita ni......... so dengan keazaman kami pergi tengok jugak...
Sebab nya memang minat cerita kalau berkisarkan tentang sejarah...
Lagipon Diana dah tengok cerita ni yang nombor 1 punya dia cakap best gila...

Sebelom masuk dalam snap pic dulu la kan....... :) 

So bila dah masuk dalam panggung dan tengok cerita ni  ,
MEMANG BEST!!!!!
Nasib baik tak dengar cakap orang-orang yang kata cerita ni tak best...
Sampai kan ceta dah habes pon rasa eh biaq betoi dah habis......
Dok tengah syok berlawan tup tup dah pon habes........... Maybe ada sambungan la..
Cerita ni berkisar tentang pertempuran antara kerajaan Parsi melawan Greek ( Athen dan Sparta)
So sapa yang minat sejarah memang lah teruja nak tengok..

Berkenan sangat kat dia ni.... hihihihi... sebelum tengok ceta dah jatuh hati.
Lepas tengok lagi lah suka dia walaupon dia macam jahat sikit la....
Pastu dia muncul pon sat-sat ja sebab dia bukan nya watak utama dalam cerita ni..

Nak tau boleh la gi tengok..... Sementara cerita ni dok panas lagi....

Ok bye!!

10 comments:

  1. ok...lama dah x tgok wayang...ntah bila ada kesempatan ni....

    ReplyDelete
  2. wahh rock gambar!!! best tak ?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. nampak menarik tu lieya.. dah lama akak tak tengok wayang..

    ReplyDelete
  5. lya dah agak lama dah tak menonton wayang..bizi memanjang :D

    ReplyDelete
  6. lama x tgk wayang..best ke cite ni lau best boleh propose kat en. suami

    ReplyDelete
  7. dah lamanya tak tengok wayang!
    aduhh....

    ReplyDelete
  8. assalam,

    last bunda tengok wayang criter 'ombak rindu'...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart