Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 31 March 2014

My Cutie Pie

This Picture Make my day Awesome! 

18 comments:

  1. alolo kecilnya si kembar..comel

    ReplyDelete
  2. alolalaololoo...kuci kuchik...geram..cam nak ada anak kembar jugak coz JM pun ada adik kembar yg berusi 19 thn sekrg ni...dua2 lelaki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... kan.. geram sgt2... insyaAllah Jm mesti dpt anak kembar jugak nanti :)

      Delete
  3. ya allah kurusnyaaaaaaaaaaa yg gambar atas kanan hihihi mesti besar nanti mancung hidung tu uish bestnyaaaaaaaaa <3
    hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tu la dia memang kecik .. krus.. sebulan dok hospital tu. tecian dia :)

      Delete
  4. Kecik je kan tapi tengok le annti berlumba2 depa membesar.

    ReplyDelete
  5. salam..alolo..comel ^^
    btw sy isi tabung singapore airlines dan colgate :)

    ReplyDelete
  6. ya Allah.. comelnyerr!!!!! nk gigit pipiiii diaaa... hehehehehe

    ReplyDelete
  7. comelnya.. auntie aiza geram tengok matanya bulat tu.. :D

    ReplyDelete
  8. Bulat mata dia..just like the girls next door..he..he

    ReplyDelete
  9. bolattnya mata dia..eeiii pinjam mata boleh..hehee
    comel!! ^_^

    ReplyDelete
  10. alololo nnt dah besaq mintak kat auntie lieya mcm2 na.. hehehe

    ReplyDelete
  11. Tetibe tak sabar pulak nak ada baby :p Ekeke

    ReplyDelete
  12. Babiessss. Rasa nak cubit2 and cium2 je.

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart