Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 11 March 2014

Parking Mahal nak mampus!

Assalamualaikum dan Anyeonghaseyo untuk semua....
Kelmarin petang konon-konon nak ubah angin la pergi beli barang masak kat tempat lain daripada yang selalu kami berdua dok pi....
So kami pi la kat Tesco ni , Tesco mana tu aku malas nak mention kat sini..
Sebab dekat dengan tesco tu ada shopping mall yang memang best.
Pastu dekat pulak dengan umah .... Selalu nya kalau pi Tesco parking free ja kan...
Tetiba yang ni kena bayaq pulak.... ok takpa ... masuk ja dalam orang tak ramai.
Maybe sebab hari kerja kan so orang pon kurang.......
Lepas siap-siap pilih barang dan bayar kami pon keluar la nak bayar parking..
Parking pulak bukan pakai kad tapi pakai coin macam LRT tu...
Masuk kan ja coin tu nampak tertera RM4.00 !
Gila mahal ! Padahal kami pergi kat situ dalam masa 2jam ja kot......
Memang unlogical la kan........ Selalu kalau pergi IKEA , OU pon lagi murah parking dia...
Patut lah tak dak orang pon!! Ok bye!


19 comments:

  1. mahal gila tu lieya btl2 mencekik kedarah..

    ReplyDelete
  2. memang cekik darah la lya...selalu tesco kena bayar parking ke...

    ReplyDelete
  3. mahalnya.. dah macam pergi mahkota prade je byar mhal camtu.. selalu tesco free je..

    ReplyDelete
  4. tesco mna yg kena byr tu
    belom lg msuk tesco kne byr ni ..huhu
    tp tu mmg mhal gila
    nk lawan klia kot.. huhu

    ReplyDelete
  5. lain kali beli online je kak..hahahaha

    ReplyDelete
  6. Akak dah lama tak gi Tesco!

    ReplyDelete
  7. macam tau kat mana tapi akak tak pernah masuk situ..
    teringin gak nak gi mall situ..
    selalunya tesco mana ada kena bayar parking..

    ReplyDelete
  8. sbb xde org sgtlah diorg up parking tiket tu hehehe
    sabo je lah so blacklist lah tesco sinun ek

    ReplyDelete
  9. memang mahal tu.. selalunya kat tesco parking free..

    ReplyDelete
  10. sllnya mana2 tesco parking tak pernah bayaq pun..
    musykil aihhh

    ReplyDelete
  11. mahalnye. satu jam depa kira 2 hengget == satu jam singgit dahlah

    ReplyDelete
  12. Mahalnya..ngalahkan parking kat KLCC pulak..

    ReplyDelete
  13. Eishhhh kenapa mahal tetiba ni ya allah T_T
    betul lah tu. Mahal nak mampos hihihi

    ReplyDelete
  14. tesco tak pernah kene parking.. tesco mana yg lieya pergi nie agaknye yer..

    ReplyDelete
  15. Hihi. Chill kak. Len kali jgn gi situ lagi. Skrg dah tau kan. Hehee..

    ReplyDelete
  16. Byk nyet sopping berkotak2 :-) adussss itu baru 2 jam dh 4 hengget no wonder org x nk masuk pangkah terus jgn pegi lg

    ReplyDelete
  17. uiishh...mengketadarah betoii..mahal gila..

    ReplyDelete
  18. Aik..tesco mana yang kena bayar parking ye?macam tak patut je..cekik darah sungguh tu..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart